Zkousim co vemu, postavil jsem proti sobe Death Adder a Logitech MX 400. Neda se to moc porovnavat, vim (ale ostatni Razery maji nic moc senzory, Copper mi skakal na podlozce, Logitech zase dela vsechny nove bezdrat mel jsem pul roku MX610 a to je tragedie, lepsi uz byla starsi LX7)

Senzor u Death Adderu je genialni, testoval jsem pouze praci ve Windows a Enemy Eerritory - QUAKE Wars Demo, s Razerem neni problem pri zoomu snipera na dalku trefovat bezici lidi, s Logitechem je, pocukava, neni proste tak presny, je to HODNE poznat. Necekal jsem to Takze na hry je to uplne jasne. Jenze hry hraju celkem malo a ve Windows je Razer nic moc. Vadi mi extremne hlucne tlacitka (stisk), leve, prave, bocni a dokonce i roller! U rolleru mi vadi i pomerne tuhy scrolling, az moc... a taky jsem zvykly na VPRED/VZAD v prohlizeci pomoci naklopeni rolleru, coz samo Razer neumi. Tak resim dilema co vzit

A jeste mam otazku na majitele Death Adderu, nevadi vam citlivost praveho tlacitka? Nejednou se mi stalo, ze ho zmacknu omylem, staci o nej lehounce zavadit a je hotovo