dopredu se omlouvam, ze vytahuji pres rok stary thread, ale je tu, tak kam bych to daval jinam, ze.
chci se zeptat, pokud jsem zakoupil nejake zbozi u fischer-bernard.com, zbozi mi prislo evidentne z nemecka.. ridi se pripadna reklamace ceskymi, nebo nemeckymi zakony? zajima me to predevsim, zda mam pravo na odstoupeni od kupni smlouvy a vraceni penez v pripade 3. reklamace stejne zavady nebo 4. reklamace ruznych zavad, nebo neopravitelne zavady(napr. u vymeny za novy kus). v threadu jsem zminku o odstoupeni pri zbeznem prochazeni bohuzel nenasel, na strankach fischer-bernard take ne.
zkousim to tady.. kdybyste nekdo vedeli. ale urcite i napisu na kontakt nize a i primo do fischer-bernard z jine, nez moji emailove adresy(mam tam ted nejakou reklamaci, je to cele kvuli ni). vzit si zpet penize a koupit novejsi model produktu se mi samozrejme vyplati vic, nez dostat ten samy novy. nechci nikoho ojebavat, ale mam na to pravo.
Evropské spotrebitelske centrum, Politickych veznu 20, Praha 1, CZ, tel: +420 224062046, e-mail: esc@mpo.cz