Výsledky 1 až 25 z 198

Téma: jaké hodinky?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: jaké hodinky?

Ja to rovnez chapu, potreba urcitych priorit je u kazdeho jina, osobne u hodinek rovnez nepotrebuji vyskomer ci predpoved pocasi dle tlakovych tendenci, jenze vyrobce bohuzel model bez techto funkci ve stejnem designu nedela.
    K "preplaceni" systemu solarniho napajeni - primo na to mam stejny nazor, pokud se nechystam zit dalsich 20 let v pralese, pak mne vymena baterky jednou za 2-3 roky v cene skutecne par korun rozhodne nerozhazi, v tehle funkci osobne nevidim prinos.
    Osobne si myslim, ze priorita je dana potrebou kazdeho, at jiz z objektivnich pricin (chodim treba hodne na vylety, kompas a vyskomer se na hodinkach - jako veci stale pri sobe mne velmi hodi), nebo subjektivnich (tyhle funkce a design se mi proste libi a chci je, ikdyz 5ty mezicas u stopek v zivote nevyuziju)
    Priznejme si - kdo z nas bezne, stale a hlavne uzitecne vyuziva vykon nasich PC, notebooku, chytrych telefonu, PDAcek a dalsich elektronickych "hracek"?
    Jako pracovnich prostredku - ano, vyuzivam, ale na moji praci by stacil podstatne horsi a mene vykonnejsi notebook/y nez vlastnim, jednodussi telefon, hloupejsi PDAcko, hloupejsi espresso, mene kvalitni a vykonny audiosystem v aute atd atd..
    Nestydim se za to, ze mam v nekterych oblastech radost z toho, ze vlastnim relativni hi-tech pristroj, a ikdyz ho vyuzivam, nikdy ho vzhledem k jeho parametrum a vykonu nevyuziju naplno. (zase jsem relativne "skromny" jinde - skoro nepiju, obleceni si kupuji vetsinou bezne, dovolene v cizine jsem abslovolval jen parkrat, biftek si dam jednou za rok, fotim x let starym digitakem, koukam na x let starou CRT televizi a obcas se jedu projet na x let starem kole zn. Favorit)
    Pokud vemu hodinky striktne jako "casomer" pak by jeho nejidealnejsimi kandidaty mely byt dfc digitalky, schopne mi ukazat maximalne presny cas, pripadne pridat stopky, minutku, budik ci dalsi pro mne smysluplne a vyuzitelne funkce, pokud mozno "zabalene" v co nejtrvanlivejsim pozdre.
    To, ze mechanicke ci quartz strojky renomovanych firem jsou nekdy ukryty v nadhernych obalech z uslechtilych kovu a jejich vzhled a zpracovani je pak prakticky jedinym kriteriem pro potencionalniho kupce - to je vec druha.
    Striktni logiku v nakupu hodinek osobne nevidim, vzdy pujde o osobni preference jednotlivce, jeho nahled na design a urceni, ktere maji podle nej hodinky mit.
    Muj nazor.
    EDIT: A pokud bych se rovnez zeptal, proc se nekomu vyplati zaplatit ne 200% ale taky treba 2000x vyssi cenu za hodinky, ktere se presnosti ani funkcemi nemuzou rovnat strojku z ciny za 20 korun vyrobnich nakladu, musi v tom byt jen priorita majitele, a jeho nahled na design a zpracovani a vnimani takovychto hodinek jako luxusni sperk a urcity symbol stavu a prislusnosti nekam. Ani "stalosti" a "vydrzi" nejde moc operovat - za cenu techto skvostu si muzu kupovat kazdy mesic jedny Timexy do konce zivota...
    Naposledy upravil tiktak; 14.07.2007 v 02:18.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jaké používáte ovladača na GF4 4200 TI
    Založil ukr v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 11.02.2004, 13:43
  2. Jaké datové omezení?
    Založil Kema v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 17.01.2004, 07:30
  3. Jaké ovladače pro řadu GF4 ti 4xxx
    Založil Hidden.Death v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 25