Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: platnost ceny v internetovom obchode

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní platnost ceny v internetovom obchode

Ako je to s platnostou ceny v internetovom obchode? Ak sa niekto v beznom obchode pomyli a da k tovaru nizsiu alebo vyssiu cenovku nez mala byt skutocna, zakaznika to nemusi trapit (popravde ho to trapi len ak mu chcu nauctovat vyssiu), pre neho plati cenovka ktora je tam uvedena a ak mu chcu na pokladni uctovat inu cenu a nasledne v pripade vyssej mu nechcu vratit peniaze (na informaciach ci inde) na zodpovedajucu cenu na cenovke, tak moze mat dotycny obchod kvoli tomu problemy so SOI/COI, kedze sa jedna o porusenie zakona uvadzat jednu cenu na cenovke a uctovat inu.

Ako je to u internetovych obchodov ak objavim niekde cistonove LCDcko v inetobochode napr. za 789Sk a objednam si ho s tym, ze mi dojde e-mail potvrdzujuci objednavku za tuto sumu:

1) je tato cena a obchod platny v pripade ze ju hned uhradim bankovym prevodom a nemoze to obchod uz nijakym sposobom legalne zrusit?

2) ako je to s platnostou ceny v pripade ze si objednam dany tovar na dobierku?

obchod si dava do svojich obchodnych podmienok rozne veci ako ze napr. zmluva plati stlacenim tlacidla a ze objednavka plati po jej overeni a pod., ale kto ma ake podmienky je mne ukradnute, kedze pre mna je posvatny len zakon a mimo zakon mi moze obchodnik ponuknut len nieco vyhodnejsie oproti zakonu, ale nic nevyhodnejsie, preto ma zaujima ako sa k tymto pripadom stavia zakon bez ohladu na zvasty co si moze hocikto napisat do obchodnych podmienok

ako je to teda naozaj s platnostou ceny v inetovom obchode, za akych okolnost je cena platna zo zakona a da sa na nu odvolavat a prip. sa ist sudit ci minimalne na nich poslat SOI/COI? kedy vznika vlastne obchodny vztah medzi mnou a obchodnikom, az zaplatenim ci vznika aj bez neho?
    Naposledy upravil Markoff; 03.06.2007 v 18:18.
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamacia neuspesna! = UZ UKONCENA -ZAZRAK !
    Založil AjsTi v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 65
    Poslední příspěvek: 02.04.2006, 15:20
  2. Kedy asi klesnou ceny na DDR Ramky ???
    Založil Platon v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 24.09.2003, 22:47
  3. Pojdu ceny DDR hore???????
    Založil snake v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 12.03.2003, 19:59

Pravidla přispívání