Citace Původně odeslal Neller Zobrazit příspěvek
mas to? jaky je obraz? co SW? da se k tomu nekde sehnat IR cidlo a DO?
no celkem jsme jich koupili 6, vyskytujou se tam ruzny verze jedna ma na sobe nalepku H043, druha H039, obe jsou revize 1.0w, lisi se jednim chybejicim oscilatorem a rozdilnou velikosti dvou kondenzatoru, ale obe fungujou v pohode, zkouseno na chipsetech nForce4 a P965

nejaky prvni 2 revize vyrobeny do 11. tydne r. 2006 mely problemy s funkcnosti na chipsetu i915, ale ani po intenzivnim vyzkumu se mi nepodarilo zjistit jestli se nejedna zrovna o tyhle karty

kazdopadne karty nikdy nebyly strceny v pocitaci, tunery jsou znacky Thomson, docet jsem ze maj slusnou citlivost, obraz je takovej jakej je bitrate, s tim karta nic neudela

BDA ovladace na strankach vyrobce jsou pro XP i Vistu - 32 i 64 bit, takze je mozny pouzit libovolny software co je zvlada, na jejich strankach maj vlastni soft TerraTec Home Cinema, ten jsem zatim jedinej zkousel a vypada to celkem dobre

original dalkovy ovladani se da prikoupit za 30,- €, ale spis bych koupil Ati Remote Wonder http://www.sat2000.cz/catalog/dalkov...mote-p-59.html