vcera sem nakupoval u tsb nejaka dvd media a kdyz sem si je prebiral, tak sem je kontroloval jen tak narychlo, protoze sem spechal a bohuzel sem byl myslenkama uplne jinde, a tak se stalo, ze mi dali trosku jina dvd-r a vubec mi nedali jedno dvd-ram ...

jenze to sem zjistil az doma, az sem to vybaloval... uz bylo docela dost hodin, a tak sem jim napsal e-mail o tom, co se mi stalo a jestli by s tim slo neco delat... vim, ze chyba je na obou stranach, ale je nejaka sance, ze napr. po inventure zjisti, ze jim tam jaksi neco prebyva a neco chybi?

clovek, ktery mi jeste stihl odepsat na muj e-mail, napsal, at donesu to, co mi nevyhovuje, ze se sepise dobropis a muzu si vybrat, to co sem chtel puvodne, ale mam takovy pocit, ze mi jen vymeni, to co sem dostal spatne a to co sem nedostal, to uz asi nedostanu, co... je to sice "jen" 60 korun, ale zas me docela zajima, jak se k tomu nakonec postavi a jak to dopadne ... zatim se mi jejich pristup libi...

a pro me pouceni pro priste: vse peclive zkontrolovat, i kdyz sou to jen nejake drobnosti...

jo a jeste bych se chtel zeptat na jednu vec: drive se na druhou stranu faktury tiskl i zarucak, ale v posledni dobe se setkavam s tim, ze jej netisknou... predpokladam, ze u veci, ktere maji standardni zaruku 2 roky to asi nevadi, hlavne kdyz se prokazu fakturou, ale co treba takove vetraky od ac, ktere maji zaruku i 6 let nebo disky od wd s 5-ti letou zarukou? nebyly by treba pri pripadne reklamaci nejake problemy?