To bych nerekl. Nove HighEnd grafiky se pohybovaly zpravidla kolem 16-18 tisic. 650EURO by naznacovalo prodejni cenu i pres 20 tisic, slovy, DVACET TISIC, to mi prijde i za novinku extra hodne.
Veris, ze HEnd system s touto grafikou utahne 400W zdroj? Neverim, ze jsi tak naivni700milionu tranzistoru na 90nm a jeste k tomu 12 GDDR3 chipu na 1800MHz, a to nepocitam fakt, ze ALUs ci nejake jine casti maji bezet na vyssi frekvenci. Ten puvodni udaj o 250W+- jenom na grafiku bych bral jako realitu.
Je to minus pro koupi teto karty, tady jde o zapory a klady pro nakup a toto je jasny zapor pro prevaznou vetsinu lidi. A mimochodem, tedy k vyuziti technologii budes muset zainvestovat jeste pres 6 tisic korun za operacni systemTo je jasne minus pro uzivatele, jestli to zpusobila NV,ATi nebo monopolisticke chovani MS je prece jedno, je to nevyhoda.
Toto opravdu hranici, s prominutim, az s nvidiotismem. Ja se jim nedivim. Vim, ze s tim maji sakra spatne zkusenosti, ale holt 90nm uz je zastaraly a na 700m. tr. je to naprosto hranicni technologie. A Intel vytahuju proto, ze je to svetovy leader ve vyrobnich technologiich, tudiz ho uvadim pro porovnani.
Oficialne kolem teto karty nebylo potvrzeno NICNevim co tohle resis, je to jenom souhrn na zaklade toho, co se zda byt pravdive. A tady sme videli fotku, takze cely redesign PCB pro zmenseni rozmeru se mi opravdu moc nezda.
Jinak k tomu OffTopic: "Muzes se utesovat, ze ATI by tohle urcite neudelala, ale dobre vime, ze to tak neni."
- Nevim, nefantaziruju nad tim, co by kdo udelal ci neudelal. Ja nejsem zaujaty vuci nejake firme. Osobne si s radosti koupim NV, pracuju na grafikach obou firem (paradoxne se profesne setkavam mnohem castej s NV). Takze vsechny tyto veci ber jako pohled nezaujateho pozorovatele.

Odpověď s citací