Výsledky 1 až 25 z 27

Téma: Nej sdílení dat a systém záloh pro domácnost (WXP)

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Nej sdílení dat a systém záloh pro domácnost (WXP)

Citace Původně odeslal Jezevec
    ...
    ok, jak jsem psal do druhé diskuze (uvedena v prvním postu), mám, resp. brzy budu mít vlastně zdarma Dell optiplex (PII, 128MB,...), což by mohla být ona externí krabička. Raid udělám pomocí Kouwell KW-571B (nebo mám doma ještě nějakej isa řadič ) a dal bych linux. Ale dva problémy:
    - ftp jsem nechtěl (to si mohu nechat desktop se všemi daty a noťas a mohu si to přes ftp taky stáhnout a nepotřebuji další pc s linuxem), ptal jsem se na možnost si přehrát mp3 na noťasu, aniž bych musel stahovat (např. přes ftp) soubory. Jde mi o to, že mám data na desktopu a ty chci zpřístupnit i noťasu, ale představa, že si na noťas budu přetahovat přes ftp vždy to, co si chci poslechnout je nemilá...
    - další krabkou (dalším pc) se zase zvyšuje hlučnost

Takže mám dotaz, pokud bych vyřešil zálohu externím zařízením (třeba i s raidem), ale zapinal (připojoval) bych ho pouze na čas zálohy, a doma by fungovaly pouze desktop (hlavní uložiště dat, 7/24) a 2 noťasy. Jde data na desktopu zpřístupnit, jak si představuji nebo ne?

EDIT: Jen doplním popis propojení: do switchu jde net a z něj spojení na:
    - desktop
    - v současnosti ještě i na druhý pc, ale ten zmizí a ani se nepoužívá (výjimečně)
    - a na ovislink 1120ap - na něj se napojuje zatím jeden noťas, časem dva
    Můžeme mít napojené pouze 2 pc, resp. kolejní dhcp přidělí pouze 2 ip na pokoj. Vlastní dhcp je zakázán...
    Naposledy upravil Brogg; 29.08.2006 v 11:36.
    Lost in Kalø, near Storsjön and to look at Knutshø or chilling at Lahaina.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Fasch bios Gigabyte Ga7VT880 L muzu dat bios s PRO verze??
    Založil Gizmo_CZ v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 27.09.2004, 18:47

Pravidla přispívání