nie, zosik nieje vobec potrebny, ak to mas napojene na PC nebudes pocut ziadny rozdiel. No ale aby si nepovedal ze klamem, su ludia ktory napojili hd 555 alebo 595 k zosiku a tvrdia ze rozdiel je maly ale je tam. Ale pre teba ako bezneho usera je k tymto sluchadlam nepotrebny. Niekto ma aj hd600ky bez zosiku a tvrdi ze je spokojny. Pritom tie maju 300ohm a bez zosiku uz hraju strasne nezivo a zastrene.
A co sa tyka uz lepsich zosikov(nie takych prenosnych k ipodu co napchas do konzervy od ryb ) nemas asi potuchu co to stoji asi, inac by si sa ani nepytal na to. Za super cenu sa da kupit teraz Corda headfive - 250USD, alebo gilmore lite za 300USD, ale corda je lepsia(a hlavne ma crossfeed ktory by som hrozne rad skusil) . Ak si zrucny(a mas pristup k dobrym suciastkam) tak si dokazes aj nieco zlozit sam (glassman vyrabal gilmora). Ja uz som bol skoro rozhodnuty ze zoberem tu cordu, ale nebolo to koli sennom ale koli tomu ze som si chcel este kupit beyery 880ky alebo akg 601, ale som sa na to vykaslal a zmieril sa s tym ze budem mat len jedny dobre sluchatka.