takovy mensi prispevek
ironie -- puvodne sem vam chtel napsat (piseme clanky do stejneho casopisu -- linuxexpres -- i kdyz ja v posledni dobe moc ne) a zeptat se vas na par otazek ale pak sem na to nak zapomnel... no a nakonec ste se ozval sam i kdyz by me zajimalo jak resp. od koho ste se dozvedel o tomto tematu na tomto foru (btw vadilo by vam kdybych vam tykal?vykani se na tomto foru moc nenosi ale pokud na tom trvate...)
ale k veci:
ne neznam ale muzete me poucitPůvodně odeslal hodza
chapu to pokud de o separatni pripojeni pc (tj. kazde pc je pripojeno nezavisle a ma svou vlastni ip ve vasi siti) ale nechapu pripad kdy bych mel pripojene jedno pc ke kteremu by byl pripojen switch a za nim napr. 4 dalsi pc
aha takze pokud budu mit pripojene jedno pc ktere bude zaroven routerem ktery nemohu mit pripojen... takze si vlastne nemuzu pripojit ani to pc a tim padem asi nic no tak to je bomba!Původně odeslal hodza
muzete mi prosim vas rict jediny rozumny duvod proc bych si nemohl pripojit router? napr. telekom (ted uz vlastne telefonica o2) takovato zarizeni primo nabizi v samoinstalacnich baliccich... a muj domaci provider s tim tez nema problemy stejne jako spousta dalsich...
aha takze opet jen temerPůvodně odeslal hodza
coz znamena ze v praxi to muze byt klidne jen nakych 90%...
zjistovani informaci ktere byste jiste poskytli kazdemu podle me neni soukroma komunikace... pokud bychom se bavili o tom kolik ma pan reditel milenek tak to pak jo ale takhle sorry to neberuPůvodně odeslal hodza
a pripada mi to jako trosku zoufaly vykrik do tmy i kdyz k tomu zoufani neni duvod
ale to je asi hodne subjektivni
tohle je trosku neco jineho nemyslite? ale kdyz uz sme u toho urcite by se mi nelibilo kdybyste napr. zjistovali kdo navstevuje jake stranky a podle toho byste si u treti firmy objednali nejakou cilenou reklamuPůvodně odeslal hodza
ale takhle to prece nebylo i kdyz ono to ted zavisi na odpovedich na dalsi otazky ktere zde byly polozeny (ad router atd.)Původně odeslal hodza
btw zatim mi jeste nikdo nezodpovedel jednu mou otazku
a jeste neco... nepotkali sme se uz nahodou na icq?![]()

Odpověď s citací