Citace Původně odeslal e1
Áno, tlačí to dole cenu, ale keď zrkadlovky kupujú už aj ľudia čo nevedia ani to, že čo je to clona a fotia na automatiku s interným bleskom na mieste kďe som rád že mi stačí dostreliť externý, a takýto ľudia ti zavadzajú v zábere, tak ťa to dosť nasere. Ani to by ma neprekvapilo keby niekto z nich nevedel o tom že má možnosť vymeniť objektív za iný s väčším "zoomom" - ako by oni povedali. Predpokladám že ani profíkov to neteší, lebo fotobanky sú plné pomerne dobrých fotiek, a oni majú problém predať to, čo sa dávnejšie predávalo za oveľa slušnejšie prachy, ako dnes. Jedinú výhodu vidím naozaj v tom znižovaní cien a v tom, že časom pri prechode na drahšie sklá bude možné predať tie lacnejšie novopečeným majitelom digi zrkadloviek. Sorry za OT, ale chcel som zareagovať.
no jen k tomu ododam ze jsem cca pred rokem potkal cloveka ktery strasne nadaval na "blbe zrcadlovky" prootze kompakt fotil na auto mnohem lepe (=barevneji) a taky ho ze zacatku rozcililo ze nevi kde jsou tlacitka ci packa (pravdepodobne u spouste) na zoomovani. to jen na doplneni