Výsledky 1 až 25 z 28

Téma: 12/05 - počítač na práci

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: 12/05 - počítač na práci

Citace Původně odeslal PiT
    S tymto rozhodne nesuhlasim. Skusal si si niekedy v nejakom lubovolnom grafickom programe spravit nejaky zlozitejsi template na stranku? Ja s tym robievam a aj povedzme 5-8 megove PSDcko ti je schopne zabrat cez pol giga - giga RAM.
    presne... Ja kdyz mam slozitejsi sablonu (treba ted mam jeden projekt pres 13 MB) tak je to sileny.. a to mam 3,3 P4.. tak jsem si ted objednal 2 GB corsairu, dam vedet dulezity je taky mit misto na disku, se mi uz parkrat stalo ze se ani PS nezapl, nebo jsem posunul vrstvu, pul minuty to chrupkalo a pak reklo, ze to nejde prenest, protoze nema misto

EDIT: a nutno koukat na to, ze nemate zaply jenom PS! ale dalsi desitky malych/vetsich programku, poslouchate hudbu, zapla posta, pak prohlizece, nebo neco renderuju do toho (to je teprv sila).. ramek neni nikdy dost
    Naposledy upravil Commander; 28.12.2005 v 02:26.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prechazime na vBulletin
    Založil jedik v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 02.02.2007, 00:29
  2. Digitalni zrcadlovka
    Založil Commander v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 87
    Poslední příspěvek: 26.03.2006, 14:19
  3. Je to dlouhy, ale precteni stoji za to...
    Založil Ogre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.01.2004, 00:52

Pravidla přispívání