Citace Původně odeslal Tomas.1
Tento email jim tam chci odeslat, co si o tom myslite ?

Dobrý den,

Dne 17.10.2005 jsem vám předal do opravy fotoaparát Panasonic s tím, že termín opravy je jasně sjednán na 11.11.2005. Dnes je 19.12.2005, tedy více než měsíc po termínu opravy a já jsem nebyl nijak informován o prodloužení termínu. Několikrát jsem již volal do firmy, jestli už je oprava hotová a vždy mi bylo řečeno, že mám zavolat další čtvrtek – každý hovor trval minimálně 4 minuty, protože z nepochopitelných důvodů člověk u telefonu se musel jít podívat zda již je fotoaparát opraven. Upozoňuji vás, že tímto jednáním mi způsobujete škodu a vystavujete se nebezpečí, že tuto škodu po vaší firmě budu vymáhat. Žádám vás o okamžitou nápravu.!
Vazena pani/vazeny pane,

dne 17.10.2005 jsem v prodejne Vasi firmy [nazev, sidlo, IC] uzavrel smlouvu o oprave [specifikace fotaku] atd atd. s terminem ukonceni opravy nejpozdeji do []. Vzhledem k tomu, ze ke stanovenemu dni nebyla oprava ukoncena a o prodlouzeni lhuty k oprave ani o nutnosti dodani nahradnich dilu jsem nebyl v zadnem pripade informovan Vam timto sdeluji, ze trvam na dokonceni opravy a predani fotoaparatu zpet nejpozdeji do [den doruceni + 2 dny cca]. V pripade, ze svuj zavazek ani v teto dodatecne lhute nesplnite, budu nucen podniknout patricne pravni kroky.

Vzhledem k vyse uvedenemu a zejmena s ohledem na skutecnost, ze jste jiz pres mesic v prodleni s plnenim svych povinnosti, Vas zadam o uhrazeni nakladu, ktere mi vznikly v souvislosti s Vasim prodenim:

[telefonaty, cena]

+ nejakej kec o tom, ze jsi pripraven to resit smirne + kontakt na tebe.

proste, udelej bububu a nech jim uzkou ustupovou cestu, that's all