Kdyz jsem premyslel kam mam do case dat jeste 200W AT zdroj (uvazuju o koupi peltiera) tak me napadla celkem zajimava vec...

Zdroj v PC by mel mit stejny rozmery jako dve 5.25'' sachty v case. Dival jsem se do par 200W AT zdroju a zjistil, ze prostor uzvnitr kolikrat neni vyuzitej ani z jedny poloviny. Napadlo me vyrobit na ten zdroj "krabici"(kryt) s polovicni vyskou (tj. 4cm - stejnou jako ma jedna 5.25 sachta) a dat ji do casu (treba nad CD-ROMku). Predni(ten co by byl videt) a zadni panel bych udelal derovanej (provrtal ). Protoze mam v casu podtlak tak by se vzduch nasaval i pres tento zdroj a ochlazoval by ho. Na ten kryt pouziju nejspis hlinikovej plech a tak by to mohlo i celkem zajimave vypadat .

Zatim je to jen napad, jeste musim sehnat AT zdroj ve kterym budou soucastky mensi nez ty 4cm(obavam se hlavne toho trafa). Pokud se mi to podari zrealizovat, tak sem hodim par fotek .

EDIT: Trochu jsem tedka premeril case a zjistil ze kdyz ho dam do horni sachty tak mam 5.6cm mista . Takze by to melo bejt v pohode.