Zdravím všech co se zabyvají přetaktováním procesorů.Měl bych dotaz.Zkoušel někdo dostat do bordu Asus P2b-f procesor Tualatin 1200.Já jsem zkoušel podle návodu kde byl použit Tualatin 1100,ale bez vysledného efektu.Zřejmě budu muset koupit procesor Tualatin 1100 a pokračovat v experimentu.A opět jsem se dal do experimentovaní a problém budu mít v nevhodné redukci.Použil jsem redukci přesně tu samu jako na odkazu http://www.geocities.com/_lunchbox/g...otket_mod.html, takže nevím je jesli je to redukce PPGA nebo FCPGA. V obchodě mě ujistili,že je to redukce fc-pga.Je škoda,že jsem si redukci nevyzkoušel s celeronem 500 a celeronem 800 a hned by věděl o jak redukci se jedna.Těd už ji nevyzkouším, protože jsem odvrtal kontakty na redukci pro piny procesoru.Nechtěl jsem trhat piny na procesoru.Koupil jsem si další redukci označenou AS 370 r.1.1 .Takže nevím jestli se jedná o PPGA nebo FCPGA.Na redukci jsou jenom propojky na změnu napětí , které se kombinaci nastaví od 1.3 voltu do 2.4voltu.Jinak propojka 66 Mhz na 100Mhz až 133Mhz není.A už vím! Nejdříve si ji odzkouším jestli je funkční a s jakým procesorem běží a pak se dám do dalšího pokusu.
![]()