Citace Původně odeslal mISHA
Citace Původně odeslal Croog
Do displeje vedou na tom konektoru 3 vstupy. +5V , +5VSB , GND
Zem je jasná a ty 5 voltový vstupy zapojit oba do 5V ze zdroje, který tak bude napájet oboje. (= +5VSB ze zdroje se v tomto případě vůbec nevyužije - na normálních zdrojích je přístupno pouze na konektoru napájení desky nebo až uvnitř zdroje.) Displej pak samozřejmě nefunguje při vypnutém pc, ale to u mě není problém, takže mi to tak stačí. Po zapnutí pc se tak do displeje dostane jak "pohotovostní 5VSB" tak normal 5V a zobrazí teda rovnou údaje, které se zobrazují při zapnutém pc. Žádné ovlivňování jednotlivých větví ve zdroji se tak samozřejmě nekoná, nadejchat se kouře si chodím do hospody.

Jestli mi to ani tentokrát neprojde, tak je asi něco špatně...
+5VSB skutecne ven ze zdroje vetsinou jinak nejde a je pouzito napriklad pro napajeni klavesnice a mysi ( ps/2 ). ale ve zdroji jako takovem jsou to odlisne vetve ( navic +5VSB ma jen minimalni vykon ). ale nemuzes spojit +5V a +5VSB na urovni zdroje.

OVSEM > pokud bys napsal, ze na konektoru displeje odpojis +5V ( fyzicky uz tam nebude ) a na jeho misto zapojis +5VSB tak to je pak neco jineho
podle jeho vykladu sem to pochopil tak ze na ten lcd kde je napsany +5vsb pripoji znova +5v..jakoze "rozdvoji" jednu +5v na dve.