Modifikace, která přidá funkci Dolby Digital Live na kartách Creative X-Fi (mimo Extreme Audio)
http://forums.creative.com/creativel...hread.id=32254
Modifikace, která přidá funkci Dolby Digital Live na kartách Creative X-Fi (mimo Extreme Audio)
http://forums.creative.com/creativel...hread.id=32254
Pockejte do 19.5.2008.
Do te doby budou ovladace na Auzentech webu (odkud je na natlak Creative stahli) a navic vyjde nelicencovana(a neplacena) verze ALCHEMY pro Audigy a beta ovladace od Creativu uz s podporou DDL.
Diky Danieli Kawakami to nabralo tento smer.
*Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
Windows XP Prof. SP3 + Windows 7 Ultimate 64 bit, Software DAW,
---------------
DAW studio
Od 2.6. Creative vydal drivery s podporou DDL a DTS (vraci tak po 2 letech schopnost dekodovani chipem - jde o firmware).
DDL je jiz plne funkcni, drivery jsou spolecne pro Visty a XP, presto jde stale o beta verzi.
Auzentech sve drivery stahl a pousti je ven pouze pres registraci SN karty.
Podpora DVD Audio je nyni i pro Visty 32 bit.
*Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
Windows XP Prof. SP3 + Windows 7 Ultimate 64 bit, Software DAW,
---------------
DAW studio
Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium
Je to tak, presne 5.62(+VAT) USD.
Bez tohoto driveru pojede jen puvodni neaktualizovany driver od Daniela_K. Creative uz ma dnes drivery stabilnejsi a ta necela stokoruna za to stoji.
2 Shapet Tak jsem ten DDlpack koupil a vse v pohode (predtim jsem pouzival Daniela - taky v poho) akorat tam nevidim podporu DTS connect. Vidim jen DDLive. Mam WinVistaULT x64 s nej ovladacem SBXF_PCDRVBETA_US_2_18_0006.exe a nej Creative Console Launcherem 2.60.29 + ddlpack stazeny po zaplaceni a autorizovany, SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional Series v kombinaci s Logitech Z-5500 (pouzivam optiku + analog na hry(ted zkousim hry pres DDL)). A tak se ptam proc nemam DTS connect a jak jej aktivujiA jeste maly dotaz z 99% uzivam mod - audio creation mod(bitmatch), je nutne pri zapnuti DDLive prepinat na game mod - zkousel jsem obe varianty a nepozoroval jsem rozdil (jestli treba v audio creation modu neni funkcni EAX). A posledni dotaz
pres optiku mi nefunguje ovladani hlasitosti treba v Media Player Home Cinema, a dalsich a to nemluvim o tom ze mi to nefachci pres Logitech g15 klavesnici coz me mrzi nejvic (ale to si myslim, ze poresit nepujde, nekde psali, ze to resi X-Fi Mode Changer, ale u me ne) Jinak pouzivam AC3filter 1.51a a v nem vidim jestli je zvuk odesilan passthroug tim padem kodovan logitechama Z5500 anebo AC3 encoded coz koduje zvukarna (alespon si to myslim). Za odpovedi dekuji.
Naposledy upravil mada98; 16.11.2008 v 22:39.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)