Výsledky 1 až 25 z 30

Téma: Myš vhodná i na hry

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Myš vhodná i na hry

Tak mě napadlo, že po sedmi letech upgraduju myš... Ne že by současná Logitech Wheel Mouse, kterou mi tehdy v CzC omylem prodali za pětistovku místo 1500+ chcípala, pro běžnou práci je to pořád super - ale bohužel dvě tlačítka jsou kničemu. Dneska jsem znova rozehrál Battlefield2 a rozhodně bych uživil aspoň takový tři navíc...
    Má někdo tip? Nemusí být laserová, to je řekl bych nepotřebnej luxus

Standardní Re: Myš vhodná i na hry

tak ja mam tohle a naprosta spokojenost, za par slupek je hodne slusna... ma dve postranni tlacitka, a x-fire coz ve windows funguje jako 2klik a ve hrach jako BURST(3 kulky) a musim rict, ze je to hodne dobra vec a presna
    je tam i jedno zavazi, ktery sem vydelal, pac sem byl zvykly na mensi mys
    sice nedosahuje takovych Hz pres USB, ale i kdyz velmi rychle pohnes mysi, tak no problem..

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43403
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43402
    i5 2500K 4,5GHz + Noctua NH-U12P | Asus P8Z68-V | 8GB Kingston 1600MHz | Gigabyte 560 GTX | Intel SSD 310 120GB + 1TB | Samsung PX2370 | Sennheiser HD600 | Audinst HUD-MX1 | Seasonic S12 500W

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Logitech MX510, pripadne MX518 - pre mna vyborne mysi za rozumnu cenu.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Senior Member Avatar uživatele Pitrs82
    Věk
    42
    Vliv
    284

Citace Původně odeslal AjsTi Zobrazit příspěvek
    Logitech MX510, pripadne MX518 - pre mna vyborne mysi za rozumnu cenu.
    Pod tohle se podepisu, taky mam s MX510 a MX518 jen pozitivni zkusenosti.
    Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.

Jo, 518 mi taky byla doporučena - jen si nejsem jistej tlačítkama okolo kolečka - mi přijde, že se na ně nedá normálně dosáhnout...

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    Jo, 518 mi taky byla doporučena - jen si nejsem jistej tlačítkama okolo kolečka - mi přijde, že se na ně nedá normálně dosáhnout...
    Ver tomu, ze je to ok, i ked mozno na 1x nezvyk , ale da sa. Ovsem ak mas detsku paprcku tak moze to byt kus problem, ale nemyslim si
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Myš zlobí v USB
    Založil Sigondis v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 26.10.2007, 19:28
  2. Nejlepší myš na hry
    Založil Matio v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 06.02.2006, 18:13

Pravidla přispívání