Výsledky 1 až 19 z 19

Téma: Uzamčený počítač - nemůžu se přihlásit :(

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Uzamčený počítač - nemůžu se přihlásit :(

Ahojte...stala se mne takova kuriozni vec.
    Jdu pryc, zmacknu WIN+L a po nejake dobe mne naskoci obrazovka (viz obrazek) a uz nejsem schopny se nalogovat, protoze do tech poli nejde nic napsat Nezna nekdo tenhle problem? Celkem me to dosti trapi. Diiky za cokoli.

Standardní Re: Uzamčený počítač - nemůžu se přihlásit :(

Máš svůj účet chráněný heslem? To okno s šedou plochou pro přihlášení je tam pořád, nebo můžeš kliknout na svoje jméno?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Máš svůj účet chráněný heslem? To okno s šedou plochou pro přihlášení je tam pořád, nebo můžeš kliknout na svoje jméno?
    Ucet Firestone (tedy muj) chraneny heslem je.
    To okno s sedou plochou se zobrazuje prave az po nejake dobe. Kdyz zmacknu WIN+L, tak to tam hned neni. Kazdopadne na ikonku sveho uctu kliknout nemuzu
    :... I Like My Steel-RockStable PC ...:

Tak zkus 2x po sobě stisknout Ctrl+Alt+Del a mělo by se zobrazit standartní přihlašovací okno - jméno a heslo.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Tak zkus 2x po sobě stisknout Ctrl+Alt+Del a mělo by se zobrazit standartní přihlašovací okno - jméno a heslo.
    To jsem prave taky zkousel a nejde mne to, coz mne prijde divne, protoze jsem to parkrat uz pouzil, kdyz jsem se chtel prihlasit jako administrator
    :... I Like My Steel-RockStable PC ...:

Možná je to tím, že to jde jen, když není nikdo přihlášenej (já úvodní obrazovku s ikonkama nepoužívám)
    Jen mě zaráží, že nejde kliknout na přihlášeného uživatele a že se Ti zobrazí to vyšedlé okno.
    Netuším, co dál vyzkoušet...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání