Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Problem s Wireless routrom Asus WL-530g

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Unhappy Problem s Wireless routrom Asus WL-530g

Nedavno som si kupil router WL-530g a nemozem sa s nim pripojit do netu.
    Router som nastavil cez quick setup, zadal som mu moju chellacku MAC adresu
    potom save & restart dostal som na WAN moju klasicku IP od chella +DNS, gateway, atd.
    Ale vzdy ked zadam nejaku stranku v IE lebo Firefoxe tak mi to nic nenajde, rovnako to dopadne aj s pingom.
    Zaujimave je ze si mozem pingnut svoj gateway a DNS server a to je vsetko. Samozrejem je jedno ci som
    na router pripojeny cez wireless alebo kablom. Chello samozrejme facha ked kabel napojim na moj notas aj ked pouzijem klasickz Mercury KOB BR 100 router.
    Ma niekto s tymoto routrom nejake skusenosti ?

Standardní Re: Problem s Wireless routrom Asus WL-530g

mam rovnaky problem bro viem ze je rok po funuse ale mozno si prisiel po roku na nieco na co som neprisiel ja ) ono ten asus ide ale jedine pokial si das dns auto na routri ale v sietovke si ich nastavis manualne. teda mne to tak ide, ale dost ma to obtazuje neprisiel si nahodou na nieco lepsie ze? dik

Standardní Re: Problem s Wireless routrom Asus WL-530g

Citace Původně odeslal pauk
    mam rovnaky problem bro viem ze je rok po funuse ale mozno si prisiel po roku na nieco na co som neprisiel ja ) ono ten asus ide ale jedine pokial si das dns auto na routri ale v sietovke si ich nastavis manualne. teda mne to tak ide, ale dost ma to obtazuje neprisiel si nahodou na nieco lepsie ze? dik
    No podle me to jinak asi nejde, setkal jsem se s tim u chella ale s jinym routerem, proste ten router neumel DNS server, musel jsem nastavit DNS manualne do ovladacu sitovky, jinak na wifi pripojeni ten router slapal vpohode. (Router Canyon CN-BR1) Mozna by pomohl u ASUSu novejsi firmware, u CANYONu jsem to proste nerozchodil DHCP server na nem fungoval ale DNS proste ne a ne...
    Gigabyte DS-4 rev 3.3, Q9450 @3,28GHz / ThermalTake SonicTower + Noctua P12, A-DATA EE 4GB kit DDR II 800@820MHz, ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 @ 6970, Toshiba-Samsung SH-S203 SATA, Intel SSD 120GB 320 SERIES, Samsung F1-1TB, Samsung F2-1TB, Samsung F3-1,5TB, Corsair HX620, 2xNoctua S12 + Akasa AK-FC-03, SB Audigy ES, Creative Inspire P5800, LG W2600HP, Razer Lycosa, Logitech MX518, Razer Goliathus

FakaHeda® Gameserver hosting

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. problem s ASUS V8420 Deluxe - VYRESENO
    Založil Lisak v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 16.07.2005, 12:31
  2. Problem s 2 x 200GB Raid0 na Asus A8N-SLI
    Založil Xentaur v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 02.06.2005, 13:43
  3. problém s deskou ASUS TUSI-M
    Založil sebad v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 2