Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Cd-romka

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Cd-romka

Mam vypalovacku a cdromku na jednom IDE kabelu (vypalovacku jako master a cdromku jako slave) a kdyz kopiruju on fly tak mi to strasne zpomali pc, ono teda staci, jen kdyz kopiruju z cdromky na hadr a ani pisnicky mi u toho bezet nemuzou.
    Dale mam problem s RWckama. Kdyz si zalohuju data a posleze je na nave preinstalovany win XP chci kopirovat tak mi u nekterych napise hlasku, ze to nelze zkopirovat protoze je tam naka cyklicka redudantni hodnota.
    Athlon XP 1700+ @ 2700+ (180*12=2160mhz) 1.7V, FalconRock II, Asus A7V8X-X, 512MB DDRAM 333mhz,Seagate 7200.7+ 120GB, Seagate U5 20.4GB, Radeon 9700 (350mhz, 640mhz), Hyundai F790D, modem Well FM-56VT-RWD, CD-RW LiteOn 32x 12x 40x, CD-ROM Samsung 52x, Thurstmaster Firestorm Dual Analog 2, Thurstmaster Force Feedback Racing Wheel, HP OfficeJet G55, Genius NetScroll+Eye, klavesnice Compaq

Standardní Re: Cd-romka

Citace Původně odeslal Nidzo
    Mam vypalovacku a cdromku na jednom IDE kabelu (vypalovacku jako master a cdromku jako slave) a kdyz kopiruju on fly tak mi to strasne zpomali pc, ono teda staci, jen kdyz kopiruju z cdromky na hadr a ani pisnicky mi u toho bezet nemuzou.
    Dale mam problem s RWckama. Kdyz si zalohuju data a posleze je na nave preinstalovany win XP chci kopirovat tak mi u nekterych napise hlasku, ze to nelze zkopirovat protoze je tam naka cyklicka redudantni hodnota.
    Mas zaply DMA ?
    cyklicka redudantni hodnota - zkontroluj CD hned po vypaleni, treba mas blby media
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní DMA?

DMA
    No mediama snad ne - verbatim jsou snad kvalitni
    Athlon XP 1700+ @ 2700+ (180*12=2160mhz) 1.7V, FalconRock II, Asus A7V8X-X, 512MB DDRAM 333mhz,Seagate 7200.7+ 120GB, Seagate U5 20.4GB, Radeon 9700 (350mhz, 640mhz), Hyundai F790D, modem Well FM-56VT-RWD, CD-RW LiteOn 32x 12x 40x, CD-ROM Samsung 52x, Thurstmaster Firestorm Dual Analog 2, Thurstmaster Force Feedback Racing Wheel, HP OfficeJet G55, Genius NetScroll+Eye, klavesnice Compaq

Standardní Re: DMA?

DMA
    DMA -> ovladaci panely / system / hardware / spravce zarizeni / radice IDE ATA/ATAPI / Primarni (Sekundarni) kanal IDE / upresnit nastaveni / rezim prenosu - DMA(je-li k dispozizi) Mrkni, co mas Aktualni rezim prenosu, pokud je tam PIO, tak je to jasny.
    Zkus nejaky RWcka vypalit a hned je zkontroluj, muze se taky stat, ze se vypalka a media nekamaradi (takhle jsem prisel o 5 medii BENQ (nejsou nic moc, ale zbylych 45 jsem vypalil v pohode) na kamosove Mitsumi precist to slo jen na LiteOnu, ale trvalo to strasne dloho; NEC, TEAC a LiteOn na to palily v pohode)
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Standardní zgjh

khbk475
    Naposledy upravil Pavel Mončko; 27.01.2010 v 04:18.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Vsem mooc dekuju, potejtri mi nova zakladka tak to udelam a snad to ten problem vyresi.

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Citace Původně odeslal Pavel Mončko
    Skus pripojit na ide kabel HDD+CD-ROM a CD-RW nech samostatně.
    To je zbytečně. Já mám taky CDRom a CDRw na jednom kabelu a jede bez problémů. Spíše bych to typnul na vypnuté DMA buď ve Woknech nebo v BIOSu.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Citace Původně odeslal Anduril
    To je zbytečně. Já mám taky CDRom a CDRw na jednom kabelu a jede bez problémů. Spíše bych to typnul na vypnuté DMA buď ve Woknech nebo v BIOSu.
    tak zbytečný to zas nejni...některý vypalky-cdromky se nemaj na jedný kšandě moc v lásce...

Standardní Re: DMA?

DMA
    ked si konecne zapnes to DMA tak kuk na vytazenie CPU....bez DMA (cez PIO) mas urcite 100% a s DMA okolo 10 %
    enjoy

Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
    Citace Původně odeslal Anduril
    tak zbytečný to zas nejni...některý vypalky-cdromky se nemaj na jedný kšandě moc v lásce...
    co keby niekto vytvoril jednu polozku, ze ktore znacky sa nemaju radi? Nie ze by som mal osobne problem, ale zaujimalo by ma to.....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. legalni CD WinXP SP1 + CD SP2 ?= Legalni CD WinXP SP2
    Založil Camillek v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 14.11.2005, 19:14
  3. Prosbicka o radu - zahrana dat z blbe vypaleneho CD
    Založil tiktak v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 4