Tak uz toho zacinam mit plny zuby. Situace se ma asi takhle: Posílal jsem zdroj a pameti na reklamaci do Pribrami, zdroj sem koupil osobne v Praze na fakture nebylo zadne jmeno, pameti jsem koupil od dalsiho cloveka na netu (na fakture jeho jmeno). Do baliku sem pridal papir s popisem zavady a s dodaci adresou (stejnou jako odesilatel na baliku). Na netu maji napsano ze odesilaji zbozi na adresu odkud zbozi prislo. Po tydnu jsem chtel zjistit stav objednavky, ale nemel jsem cislo RMA, tak sem napsal mail a druhy den jsem mel kody s tim ze zdroj uz odeslali. Super, jenze kody nejdou zadat na netu, tak sem napsal druhy mail, zdali to zbozi odeslali na moji adresu. Bez odpovedi. Nastesti jsem mel tedy kontakt na cloveka od ktereho jsem kupoval pameti a co se nestalo? U nej na poste zasilka z Pribrami, takze jsem mu rekl, at zajde na postu a odmitne to vyzvednout. Telefonoval jsem do CZC, kde mi rekli, ze az jim to dorazi, ze to poslou na spravnou adresu i s tema pametma. Tak cekam... 30dni od zacatku uplynulo a kde nic tu nic. Pisu email, zadna odpoved. Volam nikdo to nebere, asi na 60ty pokus to nekdo vzal a rekl, ze ten muj balik tam nekde maji a ze to zjisti a da mi vedet na telefon. Nikdo se neozval, volam 30 pokusu, telefon zvoni, nikdo to nezveda. Volam na stiznosti. Typek preda telefon na reklamacni. Stejna pisnicka, balik tu nekde je, tentokrat skoncila dobre. Druhy den dorazil balik se zdrojem. Jenze mi take rekl, ze pameti byli odeslany opet na tu spatnou adresu. Volam typkovi. Bohuzel je typek vyzvedl, ale je ferovej a pameti mi klidne posle. Jenze co ted? Kdyz po nem budu chtit pameti poslat, mel bych mu uhradit naklady za postu. Ale rikam si proc bych ja mel platit za chybu nekoho v CZC. Tak sem se na tuhle situaci zeptal po mailu primo pracovnika, ktery mi jako jediny dokazal poslat ten balik se zdrojem. 3 dny a zadna odpoved. Takze uz jsem pomerne nasranej, nechtel jsem bejt zadnej parchant a i po 30 dnech jsem to jeste resil misto vraceni penez. Jenze tady asi panove z reklamacniho vycitily slabost a pekne na me z vysoka ..... Ma nekdo nejaky napad jak to resit, jak byste se zachovali vy?