Zdravím. Nainstaloval jsem do počítače kartu Creative X-Fi Xtreme Music a nainstaloval k ní nejnovější ovladače Creative Sound Blaster X-Fi (v2.18.0004) a Creative Console Launcher 2.60.27. Vše funguje napoprvé bez problému.
Následně jsem celý zbytek dne trávil pročítáním různých diskuzí na téma ovladačů a zjistil jsem, že jistý Daniel Kawakami spáchal svépomocí ovladače pro X-Fi karty, které prý svou kvalitou předčí ty od Creative, zpřístupňují funkce a navíc umožňují nastavit krokově subwoofer atd.
Sehnal jsem si instalační CD těch neoficiálních driverů od Daniela K + DDL Unlocker + driver od Auzentechu X-Fi Prelude.
Dále jsem se dočetl, že drivery od Creative se nacpou všude po compu a "hlídají" si právě instalaci neofiko driverů. Jak tedy mám DOKONALE vyčistit mašinu od Creative driverů předtím, než nainstaluji ty drivery od Daniela ?
A dotaz na závěr: Jaký je přesně rozdíl v driverech od Daniela (založených na tuším vezi 2.15...) + DDL unlock a mezi Creative Sound Blaster X-Fi (v2.18.0004) ?? CO je lepší nainstalovat a PROČ ??
Přátelé moc děkuji za případné odpovědi a rady.
(Shapete, ty bys mi učitě poradil dokonale)