Tak co se mi dneska "povedlo".Nejdrive odpoledne jsem flashnul na ECS
K7S5A(podle me verze a PCB 1.0,puvodni bios z druheho kvartalu 2001) nejnovejsi Cheepo bios Chb1129 a zatim vsechno v pohode.
Vecir si pustim Medal of Honor a parim asi dve hodky,prestane me to bavit,jdu do win a ciste informativne,poslepu sahnu na pasiv od cpu(mam celkem shit vetrak),a spalim si pekne prst.Ano vetrak se tak nejak
netocil(asi studenak nekde u konektoru desky).
Okamzite vypinam pc a oteviram druhe okno(prvni jiz jsem mel prave kvuli teplote otevrene a komp malem az venku).Prepnu vetracek na druhy konektor na desce a po cca. 1,5 min poustim pc a specham do Biosu juknout na teplotu...85 stupnu.Teplota zacne v pohode klesat.Pri asi 55 nabotuju do win a zkousim testit(zavrene okno,ted v Prime 50 stupnu).
A ted proc jsem vlastne zalozil tento thread.Zajimalo by mne mozne poskozeni procaku,popr. moznost zkraceni jeho zivotnosti pri takto vysokych teplotach v zavislosti na case prehrivani.Samo ze staci
nejaky odhad,ale ne zas pouhe strileni od boku.
Zaverem snad jen ze to je Morgan 1G(nekdy na 10*112,10*124 uz se komp ani nerozebehne) pri 1,85V.Ve win teplota merena pres Speedfan.