Zdravim. Tak mam nemilou zkusenost s eshopem Megaobchod.cz a potreboval bych poradit.
Nekdy v unoru jsem tam zakoupil vysavac Daewoo RC 4008S a je to asi dva mesice a porouchal se. Normalne nesel zapnout. Tak jsem tam psal maila a jakasi pí.Senčuková mi tehdy poslala mail, abych to rovnou poslal do servisu a dala mi na ne kontakt. Z uvedeneho servisu se vysavac asi po tydnu vratil na dobirku 180 Kc s tim, ze oni tuto znacku neopravuji. Takze nasledovalo par telefonatu a nasledne jsem tedy vysavac zaslal primo na Megaobchod.cz, bylo mi prideleno cislo reklamace a vse se zdalo v poradku. Dnes se vysavac vratil PPLkem zpet a kdyz jsem jej otevrel, tak na me koukalo vyjadreni ze servisu: Z605 Nespravne pouziti - chyba obsluhy - neopraveno, vraceno. Nic vic, zadne vysvetleni, jen toto. Takze vubec nevim, co si o tom mam myslet. Nic jsme s tim neprovadeli, ani nevim, jak by bylo mozne vysavac rozbit chybnou obsluhou. Na nic jineho nez na vysavani jsme ho samozrejme nepouzivali. Mate prosim nejaky napad, jak dale postupovat? Jeste jsem tak nasranej, ze jim tam ted nechci hned volat, asi by si to za ramecek nedali...
Ono se to nezda, ale byt jiz skoro 2 mesice bez vysavace a porad si ho pujcovat od neni nic prijemnyho...![]()
Diky moc za jakoukoliv radu, jak dal postupovat.