Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: Megaobchod.cz - chyba obsluhy - help pls

Member
    Věk
    42
    Vliv
    272

Angry Megaobchod.cz - chyba obsluhy - help pls

Zdravim. Tak mam nemilou zkusenost s eshopem Megaobchod.cz a potreboval bych poradit.

Nekdy v unoru jsem tam zakoupil vysavac Daewoo RC 4008S a je to asi dva mesice a porouchal se. Normalne nesel zapnout. Tak jsem tam psal maila a jakasi pí.Senčuková mi tehdy poslala mail, abych to rovnou poslal do servisu a dala mi na ne kontakt. Z uvedeneho servisu se vysavac asi po tydnu vratil na dobirku 180 Kc s tim, ze oni tuto znacku neopravuji. Takze nasledovalo par telefonatu a nasledne jsem tedy vysavac zaslal primo na Megaobchod.cz, bylo mi prideleno cislo reklamace a vse se zdalo v poradku. Dnes se vysavac vratil PPLkem zpet a kdyz jsem jej otevrel, tak na me koukalo vyjadreni ze servisu: Z605 Nespravne pouziti - chyba obsluhy - neopraveno, vraceno. Nic vic, zadne vysvetleni, jen toto. Takze vubec nevim, co si o tom mam myslet. Nic jsme s tim neprovadeli, ani nevim, jak by bylo mozne vysavac rozbit chybnou obsluhou. Na nic jineho nez na vysavani jsme ho samozrejme nepouzivali. Mate prosim nejaky napad, jak dale postupovat? Jeste jsem tak nasranej, ze jim tam ted nechci hned volat, asi by si to za ramecek nedali...

Ono se to nezda, ale byt jiz skoro 2 mesice bez vysavace a porad si ho pujcovat od neni nic prijemnyho...

Diky moc za jakoukoliv radu, jak dal postupovat.
    Dell XPS M1210 C2D T5500 1.66GHz; 3GB DDRII 667MHz; nVidia GeForce Go 7400 256MB TurboCache; Samsung Spinpoint 120GB 5400rpm 8MB SATA; Sony DVD-RW; 12.1" WXGA 1280x800...
    ...aneb nenávratně jsou pryč doby strávené u OC a 3DMarků...fňuk

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní Re: Megaobchod.cz - chyba obsluhy - help pls

no, jedinou cestou pro tebe je napsat slusny, ale tvrdy dopis, ve kterym jim reknes, ze je to od nich nehorazne s ohledem na to, jak se to porouchalo. za druhe, ze doufas, ze jsou si vedomi toho, ze to budou muset prokazat a za treti, ze jestlize do nejake doby od nich nedostanes funkcni vysavac, pak ze pujdes k soudu.
    u soudu to pak budou oni, kdo bude muset prokazat, ze jsi ten vysavac pouzival nespravne a ze prave to bylo duvodem poruchy toho vysavace.
    jen tak mimochodem, jestlize se ta vada stala v prubehu prvnich sesti mesicu zarucni doby, pak jsi jim mel napsat, ze pozadujes vymenu za novy kus - protoze na to mas podle institutu rozporu s kupni smlouvou narok.
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Member
    Věk
    42
    Vliv
    272

Citace Původně odeslal riksa Zobrazit příspěvek
    no, jedinou cestou pro tebe je napsat slusny, ale tvrdy dopis, ve kterym jim reknes, ze je to od nich nehorazne s ohledem na to, jak se to porouchalo. za druhe, ze doufas, ze jsou si vedomi toho, ze to budou muset prokazat a za treti, ze jestlize do nejake doby od nich nedostanes funkcni vysavac, pak ze pujdes k soudu.
    u soudu to pak budou oni, kdo bude muset prokazat, ze jsi ten vysavac pouzival nespravne a ze prave to bylo duvodem poruchy toho vysavace.
    jen tak mimochodem, jestlize se ta vada stala v prubehu prvnich sesti mesicu zarucni doby, pak jsi jim mel napsat, ze pozadujes vymenu za novy kus - protoze na to mas podle institutu rozporu s kupni smlouvou narok.
    dekuju moc za radu, jdu jim napsat, zkusim to nejdrive elektronickou cestou, v pripade ze nebudou reagovat, tak jeste doporuceny dopis a pak je pripadne dam k soudu, protoze timhle me vazne nakrkli...holt to zkousej, ale ted narazi...
    Dell XPS M1210 C2D T5500 1.66GHz; 3GB DDRII 667MHz; nVidia GeForce Go 7400 256MB TurboCache; Samsung Spinpoint 120GB 5400rpm 8MB SATA; Sony DVD-RW; 12.1" WXGA 1280x800...

Věk
    44
    Vliv
    325

Citace Původně odeslal Hrady Zobrazit příspěvek
    dekuju moc za radu, jdu jim napsat, zkusim to nejdrive elektronickou cestou, v pripade ze nebudou reagovat, tak jeste doporuceny dopis a pak je pripadne dam k soudu, protoze timhle me vazne nakrkli...holt to zkousej, ale ted narazi...
    jo, to je to, s cim pocitaji. ze je to moc mala vec na to, aby ses tim dal zabyval...
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Member
    Věk
    42
    Vliv
    272

Takze jsem poslal rediteli spolecnosti toto:

Dobry den,

dne 30.1.2007 jsem zakoupil ve Vasem eshopu Megaobchod.cz vysavac Daewoo RC 4008S, c.objednavky 1169640359.

Bohuzel vysavac se dne 10.4.2007 porouchal, najednou nesel zapnout, po stisknuti tlacitka pro zapnuti vysavac nenastartoval. Kontaktoval jsem tedy pani Sencukovou z reklamacniho oddeleni, ktera mi uvedla adresu servisu, na kterou mam porouchany vysavac zaslat. Servis mi vysavac vratil asi po tydnu na dobirku s tim, ze tuto znacku neopravuje - naklady spojene se zaslanim vysavace do spatneho servisu mate nyni na stole, jak jste psal ve svem mailu pred 2 dny (doresime pozdeji).

Vysavac jsem tedy pote zaslal primo na Vasi pobocku, bylo mi prideleno cislo reklamace a vse probihalo v poradku. Bohuzel vcera se vysavac vratil s tim, ze na reklamacnim protokolu c.2701424 je vyjadreni:
    neuznano, nespravne pouziti, zakaznikovi predano vyjadreni ze servisu

pricemz na prilozenem vyjadreni ze servisu je uvedeno:
    Z605 Nespravne pouziti - chyba obsluhy

Toto je Vas standartni postup pro jednani se vsemi zakazniky?!

Nechapu, na jakem zaklade servis dosel ke stanovisku "chyba obsluhy", neni zde uvedeno zadne dodatecne vysvetleni. Vysavac neni nijak mechanicky poskozen a nikdy nebyl pouzivan v rozporu s uzivatelskym manualem.

Doufam, ze jste si plne vedomi toho, ze u pripadne soudni pri to budete Vy, kdo bude muset prokazovat, ze zavada opravdu vznikla tak, jak uvadite, tj. "chybou obsluhy".

Dale jelikoz vysavac byl zakoupen dne 30.1.2006, tj. od data koupe neubehlo jeste 6 mesicu, mam narok dle instititu rozporu s kupni smlouvou pozadovat novy kus.

Prosim, zvazte peclive dalsi kroky, nebot pri pripadne soudni pri Vam budou k uhrade nauctovany i poplatky spojene s zapujcovanim nahradniho vysavace, ktere jsem ochoten nepozadovat v pripade, ze bude cela zalezitost rychle vyresena.

Nyni je dalsi krok na Vas, ale ujistuji Vas, ze jiz rozhodne nehodlam cekat dalsi mesic na probehnuti nove reklamace a na opetovne zasilani vysavace do servisu.

Byl bych rad, kdybyste me v teto veci co nejdrive kontaktoval a povedlo se nam nalezt rychle a prijatelne reseni, jinak bohuzel budu muset predat celou zalezitost svemu pravnimu zastupci.

S pozdravem
    Lukas Hradecky

Věk
    44
    Vliv
    325

jo, to je IMO ok

Member
    Věk
    42
    Vliv
    272

Tady je odpoved reditele spolecnosti.

Dobry den pane Hradecky,

dekuji za Vas email upozornujici na mozne nedostatky v nasich sluzbach.

Celou vec jsem proveril a rad bych Vas timto informoval o nasem stanovisku.

Posouzeni servisu je pro nas smerodatne. Z protokolu, ktery jsme obrzeli ze
    servisu vypliva, ze se nejedna o zarucni vadu. Pokud se domnivate, ze
    stanovisko servisu je mylne, tak nam prosim dolozte vyjadreni autorizovaneho
    servisu a nebo pripadne posouzeni soudniho znalce, ktere podpori Vase
    tvrzeni. Pak muzeme hovorit o rozporu s kupni smlouvou a dale muzete
    uplatnovat Vase pravni naroky.

Rad bych Vas informoval, ze neni nasim cilem zamerne poskozovat zakaznika,
    vzdy se snazime o spokojenost, primarne proto zakaznikovi verime, avsak
    pokud existuje legitimni podklad, ktery hovori v neprospech zakaznika, tak
    ho bereme jako smerodatny.

S pozdravem

Ivan Matosyan

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    282

njn, oni v podstate ani jinou moznost nemaji. kdyby vymenili kazdy produkt kvuli kteremu udela zakaznik bububu, prestoze jim ho v servise nevezmou (tzn dali by ti novy kus a stary vyhodili) tak by tady brzo nebyli. lidi jsou mrchy, nekdy by ses divil co vsechno zkousi reklamovat, prestoze si to rozbijou sami. a oni tezko budou vedet, ze zrovna ty mrcha nejsi a ze jsi si to sam nerozbil - kdyz maji vyjadreni servisu o opaku. a zcela logicky veri vic servisu nez tobe. nezbyva nez opravdu zajistit toho soudniho znalce. myslim, ze pokud prodejce spor prohraje (coz prohraje, pokud znalec uzna ze chyba obsluhy to nebyla), urcite se pak prodejce bude se servisem soudit o nahradu skody...a servis si treba priste da pozor...a treba taky neda
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

To vyjadrenie servisu smrdi - nie je tam identifikovana zavada, ale jej pricina ano (nespravne pouzitie).
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Member
    Věk
    42
    Vliv
    272

Citace Původně odeslal Rainbow Zobrazit příspěvek
    To vyjadrenie servisu smrdi - nie je tam identifikovana zavada, ale jej pricina ano (nespravne pouzitie).
    Prave, kdyby tam bylo alespon napsano, co je ta konkretni zavada, jestli se rozbilo zapinaci tlacitko nebo odesel motor...ja se do toho nechci hrabat, pak by zase byla tahanice, ze to bylo neodbornym zasahem do pristroje... Mozna bych mohl zkusit zavolat do prislusneho servisu, jestli bych se nedozvedel neco blizsiho...

Věk
    42
    Vliv
    282

Prave, kdyby tam bylo alespon napsano, co je ta konkretni zavada, jestli se rozbilo zapinaci tlacitko nebo odesel motor...ja se do toho nechci hrabat, pak by zase byla tahanice, ze to bylo neodbornym zasahem do pristroje... Mozna bych mohl zkusit zavolat do prislusneho servisu, jestli bych se nedozvedel neco blizsiho...
    hlavne se v tom nehrabej !!! to by byla nejvetsi hloupost.

jinak k tem servisum - nektere servisy bohuzel zamitaji skoro vsechny zavady. uz jsme kvuli tomu prestali nabizet treba nektere znacky mp3 prehravacu, protoze 95% reklamaci bylo zamitnuto z duvodu "kondenzace vody a nasledna koroze pcb", prestoze po otevreni bylo pcb ciste a bez koroze. a pak t reste se zakaznikem... prestat prodavat je jedina moznost, jak muzou prodejci "naznacit" vyrobci, ze neco neni v poradku...

Member
    Věk
    42
    Vliv
    272

Panove, ja se asi picnu. Prave jsem ze sebe udelal naprosteho blba.
    Tak jsem se dovolal do servisu, dokonce se mi povedlo dohnat i osobu, ktera se pod protokol podepsala a on me pozadal, abych zkusil vysavac zapnout. Jsem to udelal a...vysavac nastartoval... V tu chvili me teda polilo pekny horko a do ted si to nedovedu vysvetlit, protoze vysavac opravdu nefungoval, zkousel jsem to snad 20x, nez jsem ho na tu reklamaci posilal... Kazdopadne ted funguje, pry fungoval i po prichodu do servisu. Omluvili se mi za tu hlasku "chyba obsluhy", ale pry to bylo mysleno tak, ze ho jako neumime zapnout. Tak nevim, asi neco mezi nebem a zemi... Kazdopadne mel jsem si ho ted po prichodu ze servisu vyzkouset, bohuzel me to nenapadlo. Verejne si sypu popel na hlavu.

Jinak vsem Vam moc dekuji za rady, rediteli asi napisu jeste omluvny mail s informaci, jak se veci maji.

Věk
    42
    Vliv
    282

Panove, ja se asi picnu. Prave jsem ze sebe udelal naprosteho blba.
    Tak jsem se dovolal do servisu, dokonce se mi povedlo dohnat i osobu, ktera se pod protokol podepsala a on me pozadal, abych zkusil vysavac zapnout. Jsem to udelal a...vysavac nastartoval... V tu chvili me teda polilo pekny horko a do ted si to nedovedu vysvetlit, protoze vysavac opravdu nefungoval, zkousel jsem to snad 20x, nez jsem ho na tu reklamaci posilal... Kazdopadne ted funguje, pry fungoval i po prichodu do servisu. Omluvili se mi za tu hlasku "chyba obsluhy", ale pry to bylo mysleno tak, ze ho jako neumime zapnout. Tak nevim, asi neco mezi nebem a zemi... Kazdopadne mel jsem si ho ted po prichodu ze servisu vyzkouset, bohuzel me to nenapadlo. Verejne si sypu popel na hlavu.

Jinak vsem Vam moc dekuji za rady, rediteli asi napisu jeste omluvny mail s informaci, jak se veci maji.
    jojo, uz vis proc prodejci nepadnou na kolena kdyz na ne zakos udela bububu ze neco nebylo vyreklamovano ? presne kvuli tomuhle...nu coz, i mistr tesar se nekdy utne

ale z druhe strany - ono je klidne mozne (i kdyz mozna trochu paranoidni), ze tam neco opravili, ale aby se s tebou nemuseli hadat ze chces novy produkt a ne opraveny, tak to "oficialne" zamitli...

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    56
    Vliv
    373

No nevím, kdyby v servisu nebyli líní a nepoužívali formulace jako troglodyti, nemuselo k nedorozumění vůbec dojít...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Věk
    42
    Vliv
    282

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    No nevím, kdyby v servisu nebyli líní a nepoužívali formulace jako troglodyti, nemuselo k nedorozumění vůbec dojít...
    ano, aneb vsechno je chyba prodejce, i kdyz zakaznik neumi produkt ani zapnout. nebylo by ti lepe v americe ? tam taky za kazdou blbost muze prodejce, nebo vyrobce...

Věk
    44
    Vliv
    325

Citace Původně odeslal MaWa Zobrazit příspěvek
    ano, aneb vsechno je chyba prodejce, i kdyz zakaznik neumi produkt ani zapnout. nebylo by ti lepe v americe ? tam taky za kazdou blbost muze prodejce, nebo vyrobce...
    promin, ale formulace: "Z605 Nespravne pouziti - chyba obsluhy - neopraveno, vraceno" pripada dost dementni a nejednoznacna i me, a to mam na to skoly...

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Citace Původně odeslal riksa Zobrazit příspěvek
    promin, ale formulace: "Z605 Nespravne pouziti - chyba obsluhy - neopraveno, vraceno" pripada dost dementni a nejednoznacna i me, a to mam na to skoly...
    Presne tak, podle me, bez ohledu na stav veci prodejce porusil zakon tim, ze nedodal reklamacni protokol. Je to jeho povinost a soucasti takoveho protokolu je samozrejme vyjadreni co funguje/nefunguje, pripadne co bylo/nebylo opraveno.

Tudiz bych ocekaval neco ve smyslu ze se zadna zavada neprojevila a vyrobek byl vracen jako funkcni.

Je tu samo jeste alternativa "pripajeli tam upadlej kusdrat a ze zakaznika delaj debila". Dneska aby si clovek ze vseho radsi delal videozaznam a mel u toho 5 svedku. Nekolikrat sem resil podobny reklamace - zakaznik prisel s tim, ze neco nefunguje, nam to fungovalo, odnes si to a za tejden byl zpet. Radsi sme to proste vymenili a danou komponentu kvuli bezproblemovy reklamaci u dodavatele zlikvidovali uplne (12V na swaby a tak podobne).
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Member
    Vliv
    251

S tymto mam tiez svoju skusenost, mal som zakladnu dosku ktora sa samovolne vypinala tak 3x denne vsetky komponenty okrem monitora sa vymenili minimalne 3x ale pocitac sa vypinal , reklamacia nebola uznana pretoze v servise doska fungovala, len je rozdiel ked oni to testuju 45 minut, a mne sa ypne kazdych 5-6 hodin , tak mi na reklamacnom oddeleni v obchode naznacil ze keby ta doska uz nesla vobec tak dostanem iny kus ze to im dodavatel reklamuje bezproblemov, tak som zobal 12V, dva bananiky, pekne som vedla procesora poskratoval vsetky MOSFETY a doska uz nenabehla, ako dovod reklamacie som uz po treti krat uviedol ze doska sa samovolne vypina a momentalne po jednom vypnuti nejde zapnut, a o 7 dni sa vratil novsi model s vyjadrenim servisu ze zavada sa pri teste potvrdila vymena za novy model .

Ako ja viem ze je to svinstvo taketo veci robit, ale co zmôzem ked 70 percent zavad je medzi nebom a zemou ze doma to nejde 2 tyzdne vkuse a akonahle pridem do servisu to funguje... naozaj najlepsie je dorazit to tak nech neni nic videt... a nic nemozu proste sa vyplo a neslo zapnut konec nic viac .Cize fakt sa mi potvrdilo ze pred reklamaciou ak je to taka zavada ze sa v servise moc neprejavi tak produkt dorazit a je pokoj .
    Teda ale samotny servis nas zakaznikov nuti k tomu aby sme komponenty zamerne poskodili do takej miery ze budu total death ... vtedy servis otestuje za 5 minut a rad vymeni,ked je tam nejaka slahnuta chyba tak neuznaju reklamaciu ako v mojom pripade .
    Naposledy upravil MaTTo S; 12.06.2007 v 07:34.
    MB: ABIT NV8 nForce4-4x , RAM: 2x KINGSTON 512 MB CL2,5 PC400 , CPU: SEMPRON 2800+ @2450Mhz 256 KB cache 64 bit. , GK: GAINWARD 6600 GT 128 MB GDDR3 PCIe , LCD: PHILIPS 190S, HDD: SEAGATE 7200.10 320GB 16MB cache , KB: MICROSOFT WIRELESS Keyboard + Mouse model: T20-00036 ,DVD-RW: NEC 4550A , TV: LEADTEK WinFast 2000TV EXPERT, zdroj : FORTRON 350W GLN Green Power

Věk
    42
    Vliv
    282

Citace Původně odeslal MaTTo S Zobrazit příspěvek
    S tymto mam tiez svoju skusenost, mal som zakladnu dosku ktora sa samovolne vypinala tak 3x denne vsetky komponenty okrem monitora sa vymenili minimalne 3x ale pocitac sa vypinal , reklamacia nebola uznana pretoze v servise doska fungovala, len je rozdiel ked oni to testuju 45 minut, a mne sa ypne kazdych 5-6 hodin , tak mi na reklamacnom oddeleni v obchode naznacil ze keby ta doska uz nesla vobec tak dostanem iny kus ze to im dodavatel reklamuje bezproblemov, tak som zobal 12V, dva bananiky, pekne som vedla procesora poskratoval vsetky MOSFETY a doska uz nenabehla, ako dovod reklamacie som uz po treti krat uviedol ze doska sa samovolne vypina a momentalne po jednom vypnuti nejde zapnut, a o 7 dni sa vratil novsi model s vyjadrenim servisu ze zavada sa pri teste potvrdila vymena za novy model .

Ako ja viem ze je to svinstvo taketo veci robit, ale co zmôzem ked 70 percent zavad je medzi nebom a zemou ze doma to nejde 2 tyzdne vkuse a akonahle pridem do servisu to funguje... naozaj najlepsie je dorazit to tak nech neni nic videt... a nic nemozu proste sa vyplo a neslo zapnut konec nic viac .Cize fakt sa mi potvrdilo ze pred reklamaciou ak je to taka zavada ze sa v servise moc neprejavi tak produkt dorazit a je pokoj .
    Teda ale samotny servis nas zakaznikov nuti k tomu aby sme komponenty zamerne poskodili do takej miery ze budu total death ... vtedy servis otestuje za 5 minut a rad vymeni,ked je tam nejaka slahnuta chyba tak neuznaju reklamaciu ako v mojom pripade .
    imho pokud to proste nechteji uznat a ty mas OPRAVDU jistotu, ze to deska je, tak to svinarna neni. casto se takhle chovaji treba desky s nF4 chipsety a reklamace se uznavaji, protoze je vsem jasne ze ten chipset hreje a obcas se holt pripece, z cehoz pak vznikaji takovehle ruzne restarty atd

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    45
    Vliv
    291

no jo, ale nesmí to vše dojít do extrému kdy si to člověk záměrně odpálí po 23měsících a chce vrátit peníze.
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Chyba nv4_disp - nekonečná smyčka...
    Založil Vykuk v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 19.09.2006, 13:39
  2. Chyba aplikace - Instrukce na adrese ..... s pamětí nelze ..
    Založil Dave . . . v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 06.11.2005, 01:16
  3. Chyba pripojovani v kppp (pppd chyba 10, Mandrake 10.1)
    Založil Standa_ v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 17:31
  4. Slackware 9.1 - router .......de je chyba?????
    Založil proe v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 03.01.2005, 13:05
  5. Tuhnutí obrazu - restart systému PLS HELP
    Založil Luka v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 09.07.2003, 23:38

Pravidla přispívání