zdravim,
pomuzete mi vybrat peckove sluchatka pro me netypicke male usi (nemam male botlce, ale malou tu "dirku"-zvukovod)
cena je mi celkem jedno, pokud budou fakt pohodlne a kvalitni
diky moc![]()
zdravim,
pomuzete mi vybrat peckove sluchatka pro me netypicke male usi (nemam male botlce, ale malou tu "dirku"-zvukovod)
cena je mi celkem jedno, pokud budou fakt pohodlne a kvalitni
diky moc![]()
čo tak koss spark plug? kvalitou zvuku patria u peciek k nadpriemeru a majú vymeniteľné gumové špunty, v základnom balení sú tuším 2 veľkosti. náhradné špunty je možno dokúpiť.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34650
alebo o niečo staršie koss the plug.
intel C2D6320@3395MHz (485x7), TTSonicTower+CollaboratoryLiquidPro, Abit IP35PRO, Sapphire 3850, 2x2GB A-Data EE, WD5000AAKS + Spinpoint 160GB + OCZ Core2, Nec, Corsair 520W, zabalene v 3R NeonLigt Black. Logitech Dualooptical, MX510, Hyundai Q790 + 24" Dell 2407WFP
PrsonlDidžitlEjsistnt Compaq iPaq 3870, komjunikejtor glofiish X500+
Hlavně né takový ty Senny do uší, omlouvám se že nevím o jaký jde typ, ale prostě konkurence plugům. Slyšel jsme je jen jednou asi tak deset minut, během celé tý doby mi působily v uších dost nepřirozeně, asi bych si na to nezvyk. Další nevýhoda platí i pro plugy, dost odizolují vnější zvuky, pro někoho plus pro jiného minus no.
Naposledy upravil Erda; 19.02.2007 v 08:13.
Pašák erda.
Mám Shure e3c a dodávají se s tunou různých nástavců, tak hádám že by si tvé ucho vybralo bez problémů. Pokud někdy přebýváš v Praze/Teplicích můžu ukázat. Přeci jen nejsou nejlevnější abys je koupil a pak zjistil že nesedí.
-- under construction --
Taky mě nic pořádně nesedí, zkusím ty plugy a dám vědět![]()
Mam sennheisery MX 450 (pecky) a prijdou mi dost male, taky me spousta sluchatek nesedela v usich (a tlacila), tak sem koupil tyhle a zatim spokojenost. Tak je zkus treba pomuzou![]()
Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.
vsechno je relativnija je mam taky, a sou tak akorat, kdyz se na ne daj molitanky ... ale znam i par lidi, pro kery byly neprekonatelne velky ... ale hlavne MX450 hrajou fakt spatne ... a bez molitanku jeste hur ... mel sem sony 808 a 818 a sennheisery byly dost solidni pokrok, ale handsree dodavany ke K750i, je zvukove uplne nekde jinde ... fakt sem se divil ... ale usi sou ruzny
ad topic ... maly spunty fakt asi jedine s vymenejma nastavcema
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)