Stal jsem se "šťastným" výhercem setu reproduktorů TOBA od firmy AQ (www.aq.cz).
Jenže dostal jsem "pouze" reproduktory a zapojit je do mého stolního DVD nejde bez zesilovače.... a zde je chyba....
Bohužel jsem nějak "odkojený" hotovými sety domácího kina, a proto mi nic neříkájí jednotlivé zapojení reproduktorů přes AV apod...
Můžete mi někdo poradit jaký AV přijímač (pochopil jsem že je to zesilovač s FM) si mám pořídit, abych mohl rozjet danou sadu reproduktorů? V tomhle jsem úplnej antitalent.
Nějak nechápu propojení DVD se zesilovačem a repro.... na DVD mám cinche je to SENCOR 7102 (přesně teď nevím), jenže na repro jsou svorky a co bude na zesilovači?
Dále nestačil by mi pouze zesilovač? Nechci do toho házet několik tisíců.... to bych je raději prodal![]()
Jo a zapojuje se subwoofer taky do zesilovače když je sám aktivní
Do AV se dá zapojit i TV to jsem pochopil, ale jak donutit zvuk, aby jel pouze z těch nových repro? Stačí zvuk na TV vypnout nebo jak?
Zde jsou údaje z repro:
přední pár - AQ TOBA 347 (impedance 8, max. šumivý příkon 75W, max. krátkodobý příkon 170W)
zadní pár - AQ TOBA 223 (impedance 8, max. šumivý příkon 40W, max. krátkodobý příkon 100W)
centr - AQ TOBA 112 (impedance 8, max. šumivý příkon 60W, max. krátkodobý příkon 120W)
subwoofer - TOBA 406 (výkon 70W)
Díky za jakékoliv info