Ahoj, potřeboval bych koupit noťas, tak do/okolo 20k .. nejlépe, aby byl tady www.computershop.cz ... děkuju
Ahoj, potřeboval bych koupit noťas, tak do/okolo 20k .. nejlépe, aby byl tady www.computershop.cz ... děkuju
Díky bože za křemík
Tak alespoň napiš na co ho budeš používat, co jsou tvoje priority...
-- under construction --
Pokuď by Scorp dovolil, rád bych se k jeho threadu přidal.Původně odeslal Scorp
Rád bych koupil notes na kterém jedou svižně XP(tzn. 512MB) + IE, Word, přehrává hudbu filmy. Co se týče disku pak minimálně 60GB, podmínkou je také optická mechanika schopná pálit DVD+-. Síťovka je samozřejmostí. Také bych si na tom rád občas zahrál CS:S(je mi jasné, že ne na high details- Prostě notes pro studenta. Na závěr asi to nejdůležitější, alespoň 2h výdrž. Cesta do Plzně je hrozně dlouhá
![]()
Osobně přemýšlím o Asusu A6U, Toshibe Satellite L20E. Samozřejmě i Acer nabízí svoje "travelmates" Spíš by mne zajímaly zkušenosti uživatelů s těmito notebooky či značkami. Se zděšením jsem zjistil, že na českém internetu jsou recenze notesů poměrně vzácné. Na světové síti je to už lepší, přesto jsem nenašel to, co jsem si představoval. Proto budu za každé postřehy vděčný.
Snad mi tento vpád Scorp promine.
2Unz : No v kategorii do 20k se toho dá sehnat poměrně dost, CS:S jich taky většina jakž takž zvládne, takže bych se poohlížel spíš po solidním mechanickém zpracování a menší hmotnosti. Kamarád má Toshibu L20E a taky s ním občas cestuje a není s ním zatím nějakej výraznější problém. Třeba tenhle
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34088
by byl IMHO pro tvůj účel vyhvoující. ACERy se sice v novějších řadách zlepšily, nicméně v levnější cenové kategorii bych asi volil tu Toshibu. A vážně sleduj i hmotnost, ono když ho člověk tahá často s sebou, tak je znát pomalu každých 100g
Já osobně mám už nejakou dobu Acer TravelMate530 a je to s 3,2 kg docela kráva těžká, jenže ho nosím jen metrem do práce/školy a zpátky, tak to tak nevadí...
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
mělo by to být převážně na hry![]()
Díky bože za křemík
Děkuji Davidovi za postřeh. Budu zvažovat i hmotnost.
A který? Je ti doufám jasný, že v kategorii do 20k se nedají dělat moc zázraky co se grafule týče? Ale nějakýho countera apod. v nižším rozlišení NTB do 20k zvládne... Ale jak říkám, do 20k jsou notebooky spíš na "práci a filmy", v téhle kategorii se šidí zejména grafický karty (dost často sdílená Intel Extreme apod.), což je u her dost podstatnýPůvodně odeslal Scorp
![]()
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)