Máte někdo zkušenosti s grafikou s TV-in. Potřebuju dostat video do pc, tak řešim jestli koupit grafiku s tv-in, nebo jen nějakou obyč tv kartu, ale analog se mi nechce kupovat.
Máte někdo zkušenosti s grafikou s TV-in. Potřebuju dostat video do pc, tak řešim jestli koupit grafiku s tv-in, nebo jen nějakou obyč tv kartu, ale analog se mi nechce kupovat.
Video in je analogový (kompozitní nebo SVHS signál).
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
To já vim, ale standardně mají graf, k. jen tv-out, jsou i s tv-in a tv karta mí předci i vstup S-VHS. To mi je jasný, že nepřevedu z videa do kompu digi signál.Původně odeslal no-X
I SVHS in mají prakticky všechny nový grafiky s VIVO. Osobně bych ti doporučil tv-kartu s čipem Philips SAA7134 postavenou na ref. designu LR138 (Video Wonder III PRO, FlyVideo 2000/3000...). Bohužel už jsou v shopech k vidění hodně vzácně, což je škoda...
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)