apacerka je 256mb unb pc133 cl3
8cipu na jedne strane a je to sdram
msi je k7t turbo 3.0 s poslednim biosem 3.6 jeste zkusim 3.5
------------------------------
nedari se mi za boha rozjet pamet v teto desce. nejsem si stoprocentne jisty, ze ji podporuje. protoze se nevyznam v tabulce v manualu, ale muzu ji opsat. pocitac osazeny apacerkou ani nepostne, at je v jakemkoliv banku. zkousel jsem i reset cmosu. sviti kod 0 1 0 0 coz je memory error(spatny modul nebo spatne nainstalovany modul). pokud tam je jedna nebo dve 64ky hp 100 @ cl3 a bezi na 133@cl2 tak postne a funguje, prilozim-li apacerku, tak zase nic. pamet mi poslal dost blbe zabalenou=jen v protinarazove obalce s par utrzky papiru okolo jen clovek tady z fora. jeste ji zkusim na dvou jinych deskach, ale tam nevim taktez zda ji stopro podporuji.
kazdopadne ale kamarad ma podobnou, temer shodnou desku - je kapku starsi, msi k7t pro2 a tu ma osazenou 256mb ram nejaky nic moc znacky tusim v-data, nebo vm neco a cipu ma 8 na jedne strane taktez a bezi v pohode. takze moc nechapu. mohla se poskodit cestou? precejenom v protinarazove obalce, rany, zmeny teplot, apod. nebo je to jen deskou a jinde pujde?