Tak čauťe skusil som to cez alcohol 120% ale ten nema v profile ochranu FADE a ked dam profil na vlasne tak mi to pri načitani vypisuje same chyby a cd nejde načitať a ani kopirovať.Poratťe čim by som to mohol napaliť![]()
Tak čauťe skusil som to cez alcohol 120% ale ten nema v profile ochranu FADE a ked dam profil na vlasne tak mi to pri načitani vypisuje same chyby a cd nejde načitať a ani kopirovať.Poratťe čim by som to mohol napaliť![]()
AMD 2500+@3200+ (1.8V),Speeze CooperEagle,GYGABITE, 1024 RAM, MSI 6600 GT TD 128 MB ,LCD HYUNDAI Q15,WIN XP HOME +SP2,zdoj ENERMAX 353W,prip DSL 1024,DVD-RW TEAC,HDD HITAHI 7K250 120Gb a kopu dalších haraburd.
CloneCD. Udělal jsem v něm kopii a navíc jsem image vytvořenou v CloneCD načetl do Alcoholu a jedu to z virtuální mechaniky.
Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB
Já to udělal taky v Clone CD, jen to nesmíš pálit za letu.
Abit NF7-S, Barton 2500+, MSI Geforce 5900XT, 512 MB DDRAM Corsair... a nejaky ty kramy navic
ono zalezi, která verze fp to je. protoze v průběhu lisování se použili postupně minimalně dva druhy ochran!
CPU: Barton - AQXEA 0331 SPMW 2500+@3200+ (200x11.5) (1.65V); MB: Epox 8KRA2I - BIOS 28.8.2003; RAM: Kingston HyperX CL2 - 400MHz - 512 MB CL 2,0 2-2-6; COOL: CPU - Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Rev 1, NB - CPU BOX Copper Athlon, Cooling IN - Titan Cooler, OUT - 4x Arctic Cooling Fan Pro TC, PASTA - Arctic Cooling Silver; HDD: Barracuda V Plus ST380023AS SATA; DVD RW: LITE-ON SOHW - 1693S; Sound: SB LIVE! Player 5.1; VGA: MSI GF4 4200 128MB TV-OUT; TV Tuner: Genius VideoWonder PRO III; MON: LCD Fujitsu Siemens Computers P19-2, revize 5, DVI; CASE: AOpen H700B; POWER: Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF);
Proc by to nesmel palit on the fly ??Původně odeslal trautenberk
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
Tusim je tam SD2.x a Fade (ale jak tu bylo receno, je jich vic osobne jsem se setkal s trema-tahle/bez ochrany a jen SD2) - Sd2x ma za nasledek vadny sektory, ktery jsou na cd vetsinou od cca. 800-10000 sektoru. Jak dobrou mas ctecku tak rychle dokaze tyto sektory "preskakat" - napr. Toshiba excelentni, Teac si lame zuby
Fade - no tohle neni rozsirena ochrana,ale vpodstate by mela mit funkci,ze pri kazdem spusteni kontroluje zda CD je original a pokud jako pozna,ze je t kopie deraduje hru, coz ma casem za nasledek totalni kolaps hry,ktera neustale pada
Jak to zkopirovat - je dle meho jedno zda pouzijes Alkohol ci CloneCD - proste zaklad je cist pomalu tj. reknu do 8x (vypal totez). Cilem je,aby vysledna kopie mela vadne sektory tam kde original - to se dociluje budto kvalitni mechanikou s dvema ovcema (zjistis u Clona) a nebo za pomoci nastaveni jako Amplify WS ci Emulate WS v zavislosti na mechanice - podobne u Alkoholu
Dale takova kopie 50/50 - je zavisla od mechaniky na ktere to poustis
Jinak je dobre,kdyz se na neco ptas psat - mam takovou ctecku a takovou vypalku!!!!
No a kdyz udelas kopii tak pak staci jen pustit popr. zalezi od verze SD2 a OS - kde budes mutes v CLoneCD trayi nastavit Hide CD-R media (ale opet zalezi i ne mechanice) - musis si otestovat
2 Petrt: proc ?!?! No to je preci jasny, nikomu ze zasay nedoporucuji ON THE FLY - jednak nikdy nevis jak zdrojova mechnika nacte dane CD (byt netknute) jak rychle dokaze opravovat chyby apod.. U chraneneho CD jako je toto je jak jsem psal hafa vadnych sektoru,ktere tu mechaniku brzdi a navic proto,aby byl spravne nacteny Image je nutne snizit casto rychlost cteni mechaniky - tudis N THE FLY logicky nepripada v uvahu, pac v tomto pripade by ti to aktivovalo furt BurnProof pac pravdepodobne cteci mechanika by nestacila dodavat data vypalce
Pri ukladani originalni verze 1.06 mi to trvalo, pokud si dobre pamatuju, pres pul hodiny. Na jednom miste se to zaseklo na dlouhou dobu. Muj Teac nema jeste ochranu proti podteceni, ale myslim, ze i kdyby mel, tak pri kopirovani za letu by to asi moc nepomohlo.
Abit NF7-S, Barton 2500+, MSI Geforce 5900XT, 512 MB DDRAM Corsair... a nejaky ty kramy navic
Doplnujici dotaz: co aktualne pouzivate pro detekci ochran? Vim, ze existuji specialni aplikace jako Clony XXL a Copy Protection Detection, ale prvni v everzi 2.0.1.5 je z April 30th, 2003 a ta druha 0.6 z 30.11.2000...
Nebo to neresite a poustite CloneCD, Alkohol, DiscJuggler... btw. zmenil se nejak CloneCD s prechodem pod kridla jine firmy? Spekulovalo se, ze uz nebude umet ochrany jako driv (coz slysim, ze neplati, takze co se zmenilo?)
Edit: to je sranda, muj prispevek je presne rok po poslednim![]()
NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
STARY POCITAC:
Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
WORK: Dell Latitude D630
Nevim, nevim... Používám Clony XXl, ale třeba u hry Sacred to ochranu nenašlo a byla tam - Starforce. Takže Clony nevěřím. Používám Alcohol 120 i Clone CD. Zdá se, že fungují stejně.
CLONY XXL je v pohodě, kromě novějších StarForce najde všechno.
A ještě k tomu pálení za letu, rozhodně nedoporučuji, a to že se to někdy někomu občas povede je pouze vyjímka, která potvrzuje pravidlo. Médium načítat rychlostí 4x-8x a pálit 4x, pouze s kvalitní vypalovačkou a kvalitním médiem 8x a zase, vyjímka potvrzuje pravidlo ...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)