Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: PLS HELP s reklamací autoradia

Standardní PLS HELP s reklamací autoradia

Ahoj,

nejsem si moc jisty s resenim co mne potkalo a tak se ptam vas zkusenejsich jak postupovat, abych z toho vybruslil co nejlip.

Poridil jsem pred 2měsíci nove autoradio Roadstar v akci za 5000,-. Jako náhradu za vycorovany autoradio s kazetakem co mi corli na OC Lan Party 4. Chtel jsem uz neco s MP3 a tohle se zdalo fajn. Jiz po 14 dnech mi do auta vlezli zlodeji znova a snazili se autoradio vyndat. Pritom ho fyzicky poskodili ze nesel zavrit elektricky vyklapeny panel. To se mi podarilo po 14 dnech opravit a mezitim sem nechal zabezpecit auto. Radio sem pak namontoval a chvili par dnu hralo a pak zacalo mrznout. Prestalo hrat, nebo na disleji zustali zmrzli nesmyslny znaky a pod. Pak uz neslo ani zapnout. Tak sem ho odvezl do prodejny kde ho poslali na servis. Na servise ho opravili. Toho ze melo poskozeny plechy od tech zlodeju si nikdo nevsiml. Radio jsem pri prevzeti z opravy vyzkousel na prodejne zapnout a jelo. Namontoval jsme ho doma do auta a hralo. Ale zase jen nejakou chvili - cca 10 minut a pak uz zacalo zase mrznout a blbnout. Ted jeste zapnout jde, ale s problemy. A stejne po chvili (1-3min) prestane stejne hrat.

Je mozny ze bych mel dohasenou elektroinstalaci v aute (treba od namontovani zabezpecovacky), ktera mi to radio vzdycky odpali?

Jak se mam toho MP3 Roadstaru zbavit ?
    Muzu ho nejak reklamovat ze je to neopravitelna vada v pulrocni dobe ?

Mam to radio nejak odpalit aby se jim uz oprava nevyplatila a dali mi jiny autoradio - tenhle medel uz mit nebudou a hlavne ne za tu cenu - co od nich pozadovat za vymenu ? Ja ho uz nechci, za celou dobu - 2 mesice mi neprehralo dohromady ani jedno CD s MP3. Ted uz bych klidne ozelel MP3, stacilo by autoradio s audio CD, ale kvalitni. Nebo bych i vzal prachy.

PLS poradte chtel bych z toho vybruslit nejak rychle abych mel co v aute poslouchat - najezdim toho dost a poslouchat je hukot motoru mne nebavi

Jo a este jedna vec - autoradio montuju do takovyho plechovyho ramecku a ten jak jednou pouziju takje zprohybnej - to by pri vymene stejne nemelo vadit nebo jo ?

BIG THX predem.

Standardní Re: PLS HELP s reklamací autoradia

mno, podle §616/3 OZ (viz prameny) bys mohl chtit maximalne vymenu za novy kus, kdyz to jeste neni vice jak 6 mes. od zakoupeni. Pokud bys chtel penize musi se stejna vada vyskytnou 3x (resp. 2x ti ji opravi a po 3 kdyz se vyskytne uz muzes odstoupit) nebo musi oni nestihnout opravit do 30 dnu od uplatneni reklmace.

NEBO

pokud se jedna o vadu objektivně neodstranitelnou, ktera nebraní řádnému..blebleble, popř. o ještě horší vadu objektivně neostranitelnou, ktera brani řádnému užívání věci jako by byla bez vady, což bude v prve rade posuzovat prodejce.. pak bys mohl odstoupit od smlouvy kdykoliv. Pokud bys nesouhlasil s tim, ze prodejce to ohodnoti jako odstranitelnou vadu, muzes to dat posoudit soudnimu znalci, ale musis to zaplatit, no zalezi jak by to posoudil, jestli jako objektivne odstranitelnou, pak je to spatny, pokud jako neodstranitelnou, mohl bys tyto naklady spojene s odbornym posouzenim chtit po prodejci, zvlast v pripadnem soudnim sporu.

V kazdem pripade muzes chtit naklady spojene s reklamci, tj. vsechny cesty na reklmaci z relmace vyzvednuti reklmace atd... viz prameny a ztratu casu,
    poř. též škodu, která ti vznikla nemožností používat výrobek po dobu opravy, popř jinou škodu, tkerou ti výrobek přímo způsobil (o tom ale nic nepišeš).

Je otazka do jake miry mohl zasah zlodeju ovlivnit cele zarizeni, to jde samozrejme k Tve tizi... a za tuto skodu cele odpovidas...

neni to lehky pripad...
    Nic vic ti nikdo poradit nemuze.

Standardní

Dekuji za odpoved - moc si toho vazim
    Ja to teda dam na druhou reklamaci s tou stejnou chybou. Kdyz mi vyjdou vstrict tak si necham nabidnout jiny kus - muzu zadat i jiny typ ci jineho vyrobce ? No a pokud to zase budou chtit spravit, tak jo docela mozny odejde i do tretice.
    Overoval jsme si ze spatnou elektroinstalaci v aute to byt nemuze takze bych to opravdu videl na problem autoradia.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Citace Původně odeslal Carlos
    Dekuji za odpoved - moc si toho vazim
    Ja to teda dam na druhou reklamaci s tou stejnou chybou. Kdyz mi vyjdou vstrict tak si necham nabidnout jiny kus - muzu zadat i jiny typ ci jineho vyrobce ? No a pokud to zase budou chtit spravit, tak jo docela mozny odejde i do tretice.
    Overoval jsme si ze spatnou elektroinstalaci v aute to byt nemuze takze bych to opravdu videl na problem autoradia.
    Muzes se dohodnout vpodstate jakkoliv, klidne muzes dostat uplne neco jinyho, pokud stim sam souhlasis (napr. repraky misto radia). Ale oni ti to dat nemusej, je to na vzajemny dohode.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. GF6600 malej vykon, poradit pls :)
    Založil J.Wade v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 23.10.2005, 00:46
  2. Prvni kontakt pri reklamaci v Softcom Group v Brne
    Založil mik@so v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 01.09.2004, 19:09
  3. Po reklamaci, dalsi reklamace
    Založil JJEJ v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 1