Ahoj,
nejsem si moc jisty s resenim co mne potkalo a tak se ptam vas zkusenejsich jak postupovat, abych z toho vybruslil co nejlip.
Poridil jsem pred 2měsíci nove autoradio Roadstar v akci za 5000,-. Jako náhradu za vycorovany autoradio s kazetakem co mi corli na OC Lan Party 4. Chtel jsem uz neco s MP3 a tohle se zdalo fajn. Jiz po 14 dnech mi do auta vlezli zlodeji znova a snazili se autoradio vyndat. Pritom ho fyzicky poskodili ze nesel zavrit elektricky vyklapeny panel. To se mi podarilo po 14 dnech opravit a mezitim sem nechal zabezpecit auto. Radio sem pak namontoval a chvili par dnu hralo a pak zacalo mrznout. Prestalo hrat, nebo na disleji zustali zmrzli nesmyslny znaky a pod. Pak uz neslo ani zapnout. Tak sem ho odvezl do prodejny kde ho poslali na servis. Na servise ho opravili. Toho ze melo poskozeny plechy od tech zlodeju si nikdo nevsiml. Radio jsem pri prevzeti z opravy vyzkousel na prodejne zapnout a jelo. Namontoval jsme ho doma do auta a hralo. Ale zase jen nejakou chvili - cca 10 minut a pak uz zacalo zase mrznout a blbnout. Ted jeste zapnout jde, ale s problemy. A stejne po chvili (1-3min) prestane stejne hrat.
Je mozny ze bych mel dohasenou elektroinstalaci v aute (treba od namontovani zabezpecovacky), ktera mi to radio vzdycky odpali?
Jak se mam toho MP3 Roadstaru zbavit ?
Muzu ho nejak reklamovat ze je to neopravitelna vada v pulrocni dobe ?
Mam to radio nejak odpalit aby se jim uz oprava nevyplatila a dali mi jiny autoradio - tenhle medel uz mit nebudou a hlavne ne za tu cenu - co od nich pozadovat za vymenu ? Ja ho uz nechci, za celou dobu - 2 mesice mi neprehralo dohromady ani jedno CD s MP3. Ted uz bych klidne ozelel MP3, stacilo by autoradio s audio CD, ale kvalitni. Nebo bych i vzal prachy.
PLS poradte chtel bych z toho vybruslit nejak rychle abych mel co v aute poslouchat - najezdim toho dost a poslouchat je hukot motoru mne nebavi![]()
Jo a este jedna vec - autoradio montuju do takovyho plechovyho ramecku a ten jak jednou pouziju takje zprohybnej - to by pri vymene stejne nemelo vadit nebo jo ?
BIG THX predem.