Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: CD-W548E-Ako sa prejavuje zavada?

Standardní CD-W548E-Ako sa prejavuje zavada?

Pocul som,ze ta mechanika je BIG SHIT.Ako sa prejavuje zavada,vhodna na reklamaciu?Mne uz oddrbe pomaly kazde 2. CD,ale ako im to dokazat,vzdy mi ju vratia s5,ze im vraj ide a ja mam zly PC .Mozete mi prosim poradit,ako im povedat,ze je to fakt SHIT a ze chcem iny model v ramci zaruky?? Diky za pomoc vsetkym.
    AMD Sempron 2400+@2800+ (206*10/1.65V) l AC Copper Silent 2TC l Asus A7V880 l 2x 512mB Corsair 2.5-3-3-8-1T-DualChannel l ATI Radeon 9550 128mB l Hitachi 80gB l DVD Toshiba SD-M1612 RegionFree l CD-RW Lite-On 52327S l EIZO 568AS l

Standardní re:

No tak asi honem to nepujde...

Pokud ti ta mechna blbne - holt tam prides a reknes, palim na ty a ty media a blbne mi to - necte, nepali, neni to citelne...idealni je, jim to predvest a nejlepe na mediu co prodavaji oni
    Zalezi co pouzivas ty za media - vem nejake kvalitni od TY nebo Mitsubishi Co. a pokud to bude haprovat i na tehle reklamace by mela projit

Kdyz uznaji tak ti ji opravi ci ti daji hned novou (pochybuji)....

Vymena za jinou i kdyby jsi chtel doplatit - zalezi vsechno na firme kde si to kupoval,ale obecne az po 3reklamaci toho sameho problemu,kde vlastne je to uznane jako neodstranitelna zavada a ty mas narok na vraceni penez

Standardní

Presne tak se to projevuje, vypali cd,ale nejde precist, paradox je ze u me je akorat nemohla po sobe precist, po reklamaci a vymene za 52/24/52 jsem zjistil, ze pokazila akorat kazde pate cd so jsem odepsal.
    Question is: who cares ?

Junior Member
    Vliv
    271

Standardní

Ja som ju tiez reklamoval presne ten istý typ co ty, ale ja som mal taky problem ze pri 3% mi vzdy vyhodilo WRITE ERROR, najprv to este islo asi take kazde 5 cd mi to napalilo ale potom pri kazdom WRITE ERROR dost ma to nastvalo nabehol som s tym do predajne ukazal, chlapik to zobral a za 2 tyzdne mi dal novu 52/24/52 a ta je uplne skvela, zatial ziadne problemy

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Koukni se taky jakej mas zdroj, ja sice nemam tudle mechaniku al e E 540ku, ale nemohu napr vypalovat vic nez 16x nebot pak jsou ty media necitelny. S tim nicenim CD jsem mel taky problemy ale prestala to delat tak to zatim neresim. Zatim to tahnu na 200W zroj.
    C2D E8200, ASUS P5Q Pro, 2x2 GB RAM, Ati 4870, HDD WD 640 GB, Seagate 320 GB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Ako dostat svoje peniaze z nejlevnejsikomponenty.cz
    Založil tomase v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 02.06.2005, 16:07
  2. Ako sa pozna slaby zdroj?
    Založil Giger v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 21.02.2003, 07:13
  3. Ako sa da zistit kto vyrobil kartu???
    Založil Mikhaill v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 07.02.2003, 00:24
  4. Kratka recenzia LCD: Hyundai L70A Silver
    Založil OndreJ v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 18.01.2003, 20:39

Pravidla přispívání