Zdar,
chcel by som poradit ako sa dostat k mojim peniazom. Budem sa snazit popisat podrobne problem, v pripade moznych nejasnosti dovysvetlim. Na zaciatok upozornujem ze by som bol rad aby ste sa zdrzali narazok na to ze som kupoval nieco od takej firmy apod. Jednoducho stalo sa a uz sa "neodstane"
Objednal som si cez eshop pamate 2x256 566mhz adata v cene 3300,-.
Den nato som si to rozmyslel a chcel som kupit 1x512 566mhz adata. Samozrejme o niecom ako zrusenie obejdnavky v ich eshope ani nechyruju - samozrejme moja objednavka este nebola potvrdena. Tak som tam hned zavolal a dozvedel som sa ze objednavka je u nich uz potvrdena a neda sa zrusit pretoze uz je vyexpedovana takze zrusit sa neda pretoze zajtra mi ju "privezu". Oznamil som im aj to ze peniaze som este neposlal a oni vraj fpohode ze borec si najprv overi ci peniaze prisli a az potom mi to dovezu. Peniaze som ale poslal z kamosovho uctu (v eshope bol uvedeny iny) a zabudol som napisat variabilny symbol. Samozrejme den na to som im zavolal a oznamil cislo uctu + neuvedeny var. symbol. Kedze objednavka tak tyzden nechodila, zavolal som ze co sa deje. Vraj clovek ktory to vybavuje je v nemocnici, pride zajtra a ozve sa. Dalsie dva tyzdne to bolo o tom, ze mi vzdy oznamili ze tu ten clovek nie je a ozve sa ked pride. Schvalne hadajte: ozval sa niekedy niekto? Pretelefonoval som tam min. 2kila a vysledok ziadny. Tak som sa rozhodol zajst tam osobne (ze ma to debila nenapadlo skorej) otvaracie hodiny do 18.00 a samozrejme som tam 17.00 stepoval pred zavretou predajnou. Dalsie dva tyzdne som tam volal s rovnakym nulovym vysledkom. Nakoniec som dostal cislo na sefa ktore samozrejme nedvihal ani na dvatsiatypiaty krat. Pred dvoma tyzdnami som tam bolo osobne a zrazu vsetko ide - teda naoko. Vraj maju blbu ekonomku atd atd.. kecy kecy bla bla bla. Peniaze vraj poslu v stredu 11.5. Dnes je 20.5 a hadajte mam peniaze na ucte? ani nahodou. V banke som sa samozrejme informoval o trvani prevodu. max. 3 pracovne dni. Predtym ako som tam bol osobne mi oznamili ze objednavka sa zrazu zrusit da a dohodli sme sa na vrateni penazi, ktore sme sa dohodli ze mi vratia ale ako pisem dalej, dodnes nemam na ucte ani korunu.
Situacia sa ma dnes tak ze pred tyzdnom prevzala tento eshop ina firma (wooz s.r.o.) a po mailovani si so zastupcom som sa dozvedel ze samozrejme tato firma nezodpoveda (samozrejme ako inak) za zavazky p. Kokrhanka (byvaly sef, alebo ja neviem co to je za paka) a zrejme prevadzkoval nejlevnejsikomponenty.cz len na zivnostensky list. Mam jeho tel. cislo ktore bolo dnes poobede vypnute a aj adresu. Taktiez mam doklad o prevode penazi z uctu na ucte.
Nejake napady ako z neho tie peniaze dostat? Nepredpokladam ze ak mi to nahodou zdvihne tak bude cely zhavy do vratenia penazi...
THX
//edit uprava nazvu dredu