Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Napeti 2,09V na ASUS A7V266-C

Standardní Napeti 2,09V na ASUS A7V266-C

Stalo se neskutecne a nemozne...

chtel jsem nastavit manualni nastaveni napeti na desce a udelal jsem to. nechal jsem tam default a koukam jesi to najede a ono jo. koukam na napeti a ono tam je 2,09V!!!!! na procaku mam mustky na napeti zacmarany a to je 1,85 takze nevim jak je to mozny - ale vyhoda je ze jsem to vyhnal konecne na 7x143 tj. 1000MHz!!!!! po kterych jsem touzil!!!

ted me jen zajima jestli tahle chyba nemuze neco podelat - preci jen to napeti neni normalni nebo ano? musel jsem vypnout hlidani napeti jinak me hned nadaval bios ze je moc vysokee...

prosim poradte pokud mate zkusenosti jestli je tov pohode a jestli nemusim treba zacit chladit ty reguilacni transistory...

Standardní

Podle me desce neublizis, spis procesoru, pokud neni dostatecne chlazenej. Jen nechapu, cos to s tou deskou udelal
    To tam jsou nejaky jumpery na desce na nastaveni vcore ? Ja musel na svou desku pajet, abych mohl jit s vcore tak vysoko ...
    Intel Core i5-2500@3,8GHz, Gigabyte Z77X-D3H, 8GB DDR3 1600 MHz, Gigabyte AMD Radeon 7850 1GB, Asus Xonar DX, 128GB SSD Crucial M4, 1500 GB Seagate + 1500 GB Samsung F3 EcoGreen, LCD NEC 20" 20WGX2

Standardní

Procik ma maximalne 60 stupnu na vic to zatim nevyslo. tak to je si myslim f poho.

Ted jsem mel takovej problem - fse chodilo absoulutne stable ale kdyz jsem chtel neco instal tak to hazelo chyby... ale nepadalo to sandra jela f kuse uplne perfektne, ted jen jeste chci sehnat stabulity test.... ale nefim gde... Tag jsem stahnul casovani ramek a uz to vypada docela good ale jeste nevim - ted mi doma jede burning test v sandre....

ja tam prepnul naky dva swithce vedle tech switchu na napajeni neco jako "over voltage enabled" nebo tak ale tady ted nefim co to je... bojim se aby to nebyla chyba desky ktera by ji pak mohla byt osudna.....

hilfe!

Standardní

tag jsem preinstalil windowsy , kvuli tomu ze nesla sandra ani po odtaktovani(proste se restartuje pocitac pri jejim zapnuti a jeste pred tim hodi chybu ze je nakej chybejici driver nebo co...) tak to fachalo a ted to zkousim a zas to dela doprdele co s tim je... uz jsem stahl i novou verzi...

poradte prosim i s tim minulym problemem...

jo a jede to na 1029...

Standardní

Tak uz aspon chapu, co si s tou deskou udelal Jumper na over voltage, to je dobry, ja kvuli tomu musel pajet na desku ....

Jedna otazka - Jak to taktujes ? Mas odemcenej nasobic, nebo zvedas jen FSB ? Asi jen to FSB .... Zaroven s FSB se zveda takt pameti (coz muze byt jeden problem) a taky takt PCI a AGP sbernice ... I kdyz 143 neni nejak extra (pokud je tam delicka 1/4, coz by mela byt), ale i tak ...

Me napr. chybuje CDROMka, kdyz mam FSB vyssi nez 115 MHz. Tak zacne delat chyby, nejdou z ni spustet instalace a pod. Pokazdy takova divna (a jina) chyba. Kdyz snizim FSB na cca 112, tak je to v pohode.

Taky je mozny, ze to nezvlada castecne disk, takze se mohli nejak nakopnout registry (proto ta blbnouci Sandra).

Doporucuju odemknout procesor a zkusit treba 8*133, co to udela. Pokud to pojede, tak mas odpoved na svou otazku ... Nebo zkus 7,5*135 .... Moznosti je pak vic.

Jaky mas vlastne dalsi komponenty ? Grafiku, chladic, disk a pamet ? Treba moje stara grafarna (TnT2 M64) nechtela jet na vyssi FSB nez nejakych 108 MHz. Myslel jsem si, ze vic nezvlada deska, ale po vymene za Radeona najednou v pohode jedu na 118 MHz ! Proste pricin muze byt mnoho.
    Intel Core i5-2500@3,8GHz, Gigabyte Z77X-D3H, 8GB DDR3 1600 MHz, Gigabyte AMD Radeon 7850 1GB, Asus Xonar DX, 128GB SSD Crucial M4, 1500 GB Seagate + 1500 GB Samsung F3 EcoGreen, LCD NEC 20" 20WGX2

Standardní

Ta sandra pretaktenim neni, delalo to i gdzy jsem tam dal solteka, spis me napada treba jestli tam neni nakej vir nebo jestli tam neni naka koliye s jinzm programem.

nakonec jedu 7x146 coz je 1022. pameti jsem snizil casovani(dal jsem tam to autodetect) a jede to perfektne. holt by to chtelo lepsi ramky no.

ale furt se mi nezda ten jumper protoze v manualu nic nepisou ze by to melo davat 2,09V...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Digitalni zrcadlovka
    Založil Commander v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 87
    Poslední příspěvek: 26.03.2006, 13:19
  2. Hlasité ventilátory na notebooku Asus M6Va > řešení!
    Založil bird birdovicz v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.12.2005, 23:50
  3. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50
  4. Váš názor na starší notebook-viz více v dalším popisu...
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra Notebooky
    Odpovědí: 37
    Poslední příspěvek: 15.01.2005, 21:48
  5. asus 9600xt black screen na abit AV8
    Založil ulc v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 09.01.2005, 14:51

Pravidla přispívání