Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: PowerDVD - neprehraje DVD

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní PowerDVD - neprehraje DVD

Mam PowerDVD 4.0 s poslednim patchem 2417 a zvlastnim problemem. Kdyz si chci na kompu prehrat legalni koupene DVD (bohuzel tu mam jen jedno, takze jsem jich nemohl otestovat vic), tak mi pri nacitani DVD vyhodi chybovou hlasku: Kod chyby F4D41436 - Televizni vystup graficke karty nepracuje spravne. Kdyz klepnu na podrobnosti, tak mam dole jeste pripsano: Disk chraneny proti kopirovani nelze prehrat s aktivni funkci televizniho vystupu.
    Vubec to nechapu, zminene DVD jsem na kompu prehral jiz nekolikrat a nejmene jednou dokonce i s obrazem vyvedenym na televizi pres S-video out.
    Muze mi nekdo poradit co mam delat?
    Za posledni dobu jsem bohuzel provedl nekolik zmen v konfiguraci kompu a ted nevim, ktera by to mohla zpusobit. Pro jistotu je tady vypisu: nove Detonatory 43.51, upravil jsem ovladace pro Audigy2 tak, aby bezely na me originalni Audigy a take jsem pred nedavnem preinstaloval prave PowerDVD. Ten jsem ovsem instaloval a upgradoval jako vzdy predtim. Muj OS je WinXP SP1 se vsemi dostupnymi patchi.
    Na karte nyni zadnou televizi zapojenou nemam, ovladace se dokonce tvari tak, ze TV vystup neni ani nalezen, natoz aktivni. Navic me neuveritelne stve drzost s jakou mi chce nejaky program diktovat, jak mam sledovat svoje legalni DVD.
    Za jakoukoliv pripominku, radu nebo nazor budu moc vdecny...

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Prvni co bych testnul je navrat ke starsi verzi bez toho patche, nebo jinej prehravac. Mozna naka nova "ficurka" ktera ma chranit DVD proti kopirovani .

Vliv
    301

Standardní

Zkusil jsem starou verzi bez patche, ale bylo to stejne, jeste vyzkousim jiny prehravac.
    Diky za odpoved...

Vliv
    301

Standardní

Takze WinDVD mi film spusti, ale ja nevidim zadny obraz, jen slysim zvuk... Nejake dalsi rady??

Vliv
    301

Standardní

Problem je vyresen! Samozrejme to delaly ty pos.rane Detonatory, jesteze se chystam koupit ATi-nu, jinak bych se vazne musel zblaznit.
    Mimochodem, vyresil jsem to tak, ze jsem vyzkousel nekolik nejnovejsich verzi Detonatrou - asi si dovedete predstavit ty restarty - ktere samozrejme nepomohly. Takze jsem zkusil prejit na posledni stabilni ovladace, ktere jsem delsi dobu pouzival (40.72) a z nich jsem upgradem bez odinstalovani skocil na 43.51 WHQL. Ted uz mi nezbyva nez doufat, ze to takhle zustane a vse pobezi jak ma...

Member
    Vliv
    273

Standardní

mňe toto robia prci prci prcičky2 power DVD mam kupeny oreginal stal 490sk na ge mx2 mam detonatory 41.09 ale nejde to prehrať ani v win m plajery,ani v InterActual Player ktory je sučasťou DVD poratťe
    AMD 2500+@3200+ (1.8V),Speeze CooperEagle,GYGABITE, 1024 RAM, MSI 6600 GT TD 128 MB ,LCD HYUNDAI Q15,WIN XP HOME +SP2,zdoj ENERMAX 353W,prip DSL 1024,DVD-RW TEAC,HDD HITAHI 7K250 120Gb a kopu dalších haraburd.

Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal intel
    mňe toto robia prci prci prcičky2 power DVD mam kupeny oreginal stal 490sk na ge mx2 mam detonatory 41.09 ale nejde to prehrať ani v win m plajery,ani v InterActual Player ktory je sučasťou DVD poratťe
    Nainstaluj si starsi Detonatory 40.72 a pujde ti to bez problemu...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. LG 4120b a trhanie (alebo bez konca DVD filmov v stol. DVD)
    Založil Hezo v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 16.02.2005, 19:11
  3. Problem s vypalovanim z DVD na DVD
    Založil mejdzr v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 06.01.2005, 18:44
  4. AKU DVD
    Založil KOVO v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 28.12.2003, 12:36
  5. Vypadávání zvuku u DVD