Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: zacalo to duronem - skoncilo deskou

Senior Member Avatar uživatele sasha
    Vliv
    294

Standardní zacalo to duronem - skoncilo deskou

hm, kdyz tak vidim ty temata o bartonech a tak

ale stejne

mno jelikoz muj spitfire nak nesnese 7,5 X 133 sem nasel v nejakem datasheetu nakou tu tabulku a rikal si heureka no archimedes by mi asi..... mno rikam si jestli pak zvladne 7 X 133, napred ho trochu prikrmim a pak mu spojim jeden L6 mustek,
    no coz to nebyl problem, jako problem se projevil titan, kterymu odesel vetracek taktak jsem to stop (cernej na stribrnym pasivu je nahodou taky peknej je ze staryho pentaka)
    samozrejme sem se nedostal ani do biosu, tak hodim default a monitor se mi vysmeje hlaskou going sleep
    procko se pekne zapotil jelikoz jsem zapomnel prehodit jumper fsb ze 133 na 100... (blbec - ale ten den uz sem to ho mel dost za sebou) samozrejme spojene mustky jsem smaz
    nejlepsi me cekalo -> going sleep
    tak jsem kopl grafarnu a procik do druhyho kompu a jelo vsechno jako novy
    hodil jsem to zpatky do svyho sčotu, mno a protože jsem neměl co na praci (dipl...) a našel par 5 a 1/4 disket s hrama pripojil jsem mechaniku a sosal na disk nasledne odpojil vypojil prepojil.......heh
    skoukl email, vypl komp a dal do stolu, zapojil -> going sleep
    to vam povim, ze uz jsem hledal kde mam kladivo a majzlik (nevim jestli jsem si vzpomnel na stary porekadlo o V3S....)

sel jsem spat

druhej den opet procedura na druhym kompu...
    no nebudu napinat - deska je v servisu a modlim se aby byla KO

co se stalo - uz se neda odestat.... ale dal jsem za ni pred trema roky 3000 neco bez dane..... za to se dneska budu smat

pozn. zatim se nesmeju - diplomku jeste nemam dopsanou a na kompu na kterym ted sedim jsou dvojky widle a pekne me prudej, vubec nic v nich poradne nechodi ale to uz je jina story......

PS: jeste se nam na tom druhym kompu podaril ulomit rozek duronka

OC panbu nebyl doma
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní Re: zacalo to duronem - skoncilo deskou

Citace Původně odeslal donnau
    hm, kdyz tak vidim ty temata o bartonech a tak

ale stejne

mno jelikoz muj spitfire nak nesnese 7,5 X 133 sem nasel v nejakem datasheetu nakou tu tabulku a rikal si heureka no archimedes by mi asi..... mno rikam si jestli pak zvladne 7 X 133, napred ho trochu prikrmim a pak mu spojim jeden L6 mustek,
    no coz to nebyl problem, jako problem se projevil titan, kterymu odesel vetracek taktak jsem to stop (cernej na stribrnym pasivu je nahodou taky peknej je ze staryho pentaka)
    samozrejme sem se nedostal ani do biosu, tak hodim default a monitor se mi vysmeje hlaskou going sleep
    procko se pekne zapotil jelikoz jsem zapomnel prehodit jumper fsb ze 133 na 100... (blbec - ale ten den uz sem to ho mel dost za sebou) samozrejme spojene mustky jsem smaz
    nejlepsi me cekalo -> going sleep
    tak jsem kopl grafarnu a procik do druhyho kompu a jelo vsechno jako novy
    hodil jsem to zpatky do svyho sčotu, mno a protože jsem neměl co na praci (dipl...) a našel par 5 a 1/4 disket s hrama pripojil jsem mechaniku a sosal na disk nasledne odpojil vypojil prepojil.......heh
    skoukl email, vypl komp a dal do stolu, zapojil -> going sleep
    to vam povim, ze uz jsem hledal kde mam kladivo a majzlik (nevim jestli jsem si vzpomnel na stary porekadlo o V3S....)

sel jsem spat

druhej den opet procedura na druhym kompu...
    no nebudu napinat - deska je v servisu a modlim se aby byla KO

co se stalo - uz se neda odestat.... ale dal jsem za ni pred trema roky 3000 neco bez dane..... za to se dneska budu smat

pozn. zatim se nesmeju - diplomku jeste nemam dopsanou a na kompu na kterym ted sedim jsou dvojky widle a pekne me prudej, vubec nic v nich poradne nechodi ale to uz je jina story......

PS: jeste se nam na tom druhym kompu podaril ulomit rozek duronka

OC panbu nebyl doma
    To znam. Kdyz nemas dobrej den, dej ruce od HW pryc. )

Ja jsem takhle loni v lete skladal v praci dva poce najdnou a jeste jsem se pritom bavil s kamosem co prisel a jak jsem se tomu nevenoval, tak si rikam dobry, jeden mam, tak ho zapnu.

Nu, stalo se... A v ten moment jsem zaregistroval, ze jsem jaxi opomel na chladic CPU... Ta nejvetsi blbost, jakou jsem moh udelat.

Behem vteriny se zacoudilo, na CPU se seskvarily reklamacni stitky (ach ironie ) a v tu dobu docela drahe Palomino 2000+ bylo v nebi....

Aneb jak si v praci prividelat... Nenapodobovat !
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Senior Member Avatar uživatele sasha
    Vliv
    294

Standardní

no puvodne jsem taky myslel ze jsem odpalil proce jelikoz je na nem ted takova duhova skvrna okolo chipu, ale beha mrcha dal.
    novej proocik by byl lepsi nez nova deska
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Zkušenosti s deskou Gigabyte GA-K8N Ultra-9
    Založil Ksatria v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 57
    Poslední příspěvek: 18.11.2005, 10:52

Pravidla přispívání