Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Audigy - not detected

Standardní Audigy - not detected

Uz tady o tom bylo par threadu, ale stale jsem nenasel reseni. Audigy mi funguje pouze na ovladace z original CD, tj. tak rok a pul stare . Jestli zvolim update ovladacu anebo zkusim novejsi instalacni balik, tak se instalace nespusti, jelikoz nemuze najit kartu. Nefungujou ani posledni KX Project ovladace. Proste karta hraje jen na tech starych.
    Pokusil jsem se je tam nejak nasilim nakopirovat a pokazde to zkoncilo formatem disku Tento vikend 5x Taky jsem zkusil nastavit ACPI, prehodit kartu do jineho slotu a nic
    Jo system mam WinXP.
    Athlon XP 2500+ ,Gigabyte GA-7VAX 1.1, DDR333 1024MB, XFX 6800GS

Standardní

Rozbal instalačku (update) a spusť setup /w nekontroluje pak přítomnost Audigy v systému. Hrajou Ti všechna repra na těch starejch ovladačích, prode Ti diagnostika bez chyb?

Standardní

tak nakonec se mi ten upgrade podaril nainstalovat, ale ne zprovoznit dobre funguji jen ty ovladace 1.8.2001, novejsi uz hlasi chybu v diagnostice karty. OK je pouze MIDI a snad i Gameport, zbytek neprojde, tudiz ani nehraje Takze jsem zase zformatoval disk a asi pojedu na tech temer dva roky starych ovladacich
    PS: jo a MotherBoardem to asi nebude, predtim jsem mel Audigy na K7S5A a stejny problem...
    Jo a na karte mam typovy stitek SB0090 ovsem na Inetu jsem objevil i SB0230 (Audigy with IEEE 1394 bulk). Tak nevim jestli v tom neni nejaka zrada .

Standardní

Zrada bude možná přímo v kartě, měl jsem podobnej problém (taky jsem měl SB090), nefungovalo mi skoro nic, hrál jen přední levej a pravej reprák, ovladače, krom původních, Audigy nedetekovaly, atd. Problém byl v tom, že určitý série týhle karty trpěly na poškození epromky, pak se karta blbě (jinak) idetifikovala a ovladače fungovaly jen "basic" nebo vůbec. Pomohla až reklamace, ale nová karta mi to po cca 1/4 roce udělala taky, jakmile to jednou udělá, už není cesty zpět, takže opět reklamace Tak jsem koupil (reklamace + doplatek) Hercula a mám klid
    Zkus ještě instalaci na jiným PC, nejlépe na čistej systém, event jinej systém (Win98SE, Win2k, WinXP), aby jsi zjistil, jestli je problém opravdu v kartě nebo jinde. Ideální by byl kámoš taky s Audigy a zkusit je prohodit, já jsem to tenkrát udělal a měl jsem 100% jistotu, že je to v kartě - moje nefungovala nikde, jeho v obou compech.
    P.S. Když už bys měl v compu cizí funkční Audigy, zkus rovnou nainstalovat ten update.

Standardní

Dik za tip, zkusim ji jeste v jinem kompu a kdyz tak ji necham reklamovat a pujdu asi taky do toho Herkula. Jen jsem zvedav jak dopadne reklamace, kdyz mi nechteli uznat ani spatnou pamet, jak jim mam vysvetlit ze zvukovka jede OK, akorat nejde na novych ovladacich ? No musim byt tvrdy

Standardní

Zkusil bych navlíknout tak, že Ti něco (třeba zvuk v nějaký hře) nefunguje tak jak má a že nový ovladač to řeší, ale bohužel ho nemůžeš nainstalovat a že tím pádem výrobek není plně funkční ... a buď tvrdej Držím palce.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Audigy 1, 2 a par veci okolo ...
    Založil Reth v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 48
    Poslední příspěvek: 16.11.2005, 15:34
  2. Sound Blaster Audigy 2 and Audigy 2 ZS Beta Driver 2.05.000
    Založil .:::iGor:::. v sekci fóra Zvukové karty
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 27.10.2005, 15:19
  3. Nové ovladače Audigy (1,2,2ZS,live...)
    Založil SOUL v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 26.04.2005, 17:17
  4. Audigy 2 Nx alebo Audigy 2 ZS
    Založil MK2 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 01.03.2005, 13:09
  5. SB Audigy - not detected hardware
    Založil Jamar v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 18.12.2002, 11:07

Pravidla přispívání