Zdravím vás,
vážení čtenáři - musím se vám pochlubit co se mi včera přihodilo v prodejně obuvi.
Boty pro volné nošení - cena 599,- Kč - syntetika - nejsou vhodné do deště
Koupil jsem si boty je ubohejch 600 s tím, že je budu mít na léto a že se stejně asi brzo zničej ale 600 není tak strašný co bych neunesl... S tímto jsem si boty koupil a v pohodě - jenže po 5ti měsících se boty skoro rozpadly...
- žralok
- prasklý šef ne boku, který spojuje kůži (umělou) a semiš
- popraskané (ale to by nevadilo - to jsem za ty prachy čekal)
- a protože jsem v nich jednou bohužel zmoknul tak se od té doby odlepila a shrnula vložka uvnitř bot.
Byl jsem na pochybách - na jednu stranu říkám co jsem mohl od bot za 600 čekat, na druhou stranu jestli někdo chce prodávat zboží (za jakoukoliv cenu) musí si být jist, že základní požadavky bota vydrží...
Rozhodl jsem se tedy, že to půjdu zkusit - mimochodem na obuvi bylo znát, že byly DOSTI jeté...
Přišel jsem do prodejny v OC Chodov - řekl jsem sl. prodávající že chci řešit reklamaci - ona mne poslala ke dveřím do nějakého kumbálku a dodala ať vteřinu vydržím, že hned tam za mnou někoho pošle.
Přišla paní - aniž viděla boty začala sepisovat reklamační protokol - já už připravenou spršku argumentů jak ji tam uzemním, ale ona v klidu dopsala jukla na boty pak poznamenala vydržte mmt já je ukážu paní vedoucí - odběhla a když se za pár vteřin vrátila řekla:
Budete chtít peníze nebo jiné zboží ? odpověděl jsem, že peníze.
A její reakce byla - OK dojděte si s tímhle lístečkem na pokladnu !
:-O - padla mi huba... byl jsem v šoku a konsternován....
To jako teď hned(no horší otázka ze mě nemohla vypadnout)
Ano můžete hned (řekla s úsměvem).
Dostal jsem 599,- a hotovo - za 5 minut - přičemž jsem ani nic neřešil...
- -
Věřte mi, že jsem odcházel z prodejny s tím, že se snad půjdu s někým pohádat, protože toho ve mě bylo docela dost a chtěl jsem si pustit hubu na špacír. Ale paní z lehkostí a úsměvem mi vrátila peníze bez 30ti denního čekání, bez problémů, bez starostí a ještě mi řekla, že mě chápe
Tak jsem vám to musel naspat !