Zdravim, resim reklamaci se servisnim oddelenim Aceru, po roce uzivani se mi vzadu uvolnil napajeci konektor. Proste pri zandavani napajeci zasuvky najednou koukam, ze to nedrzi....
Servis to odmita uznat viz: "Dle limitované záruky Acer se záruka na závady způsobené mechanickým poškozením.(zde se předpokládá nesprávnou manipulací se zařízením) neposkytuje."
Pozadal jsem je o snimky zavady (myslel jsem, ze to jiz otevreli, a podivali se dovnitr, ale poslali mi jen vnejsi foto...) viz priloha.
Dle meho nazoru je to proste spatne provedeny vyrobek, ten vylis musel byt tak tenky, ze proste nevydrzel pravidelny provoz.
Nereklamoval nahodou nekdo z vas neco podobneho, celkem by mi to pomohlo s argumentaci, ze to je casta zavada? (a kdyby ciste nahodou mel nekdo cislo reklamace s touto zavadou, ktera se provedla v ramci reklamace, tak to by byl celkem padny argument)
Acer mi navrhuje opravu za zhruba 1500,- (300,- za novy dil, zbytek prace a doprava), nerikam, ze to je velka suma, ale proste se mi to nezda fer. ( To uz si to v nejhorsim pripade necham dovest zpatky, notebook rozeberu a konektor prilepim lepidlem. )