zdravim, chtel jsem se zeptat? z ničeho nic mi přestal hrát subwoofer. Je nejaká možnost jak to spravit? vůbec se v tom nevyznám. Díky
zdravim, chtel jsem se zeptat? z ničeho nic mi přestal hrát subwoofer. Je nejaká možnost jak to spravit? vůbec se v tom nevyznám. Díky
Cambridge Soundworks 4.1 FPS1600, bude asi bida to opravovat. Pokud nefunguje subbas a satelity ano, nebo nefunguje nic je reseni tezke. Je to totiz zaroven centralni jednotka, ktera ma sice chranene vstupy, nicmene se odpalit da. Vyzkousej pojistku ( je pod zdrojem), pokud to neni ono, pokus o opravu (trafo, zesilovac, co ja vim).
A posledni, ne moc dobre reseni, je koupit novejsi sestavu.
*Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
Windows XP Prof. SP3 + Windows 7 Ultimate 64 bit, Software DAW,
---------------
DAW studio
me se asi po trech - ctyrech letech zacaly tyhle bedynky taky vypinat pokud do nich nesel zadny zvuk. nakonec jsem je rozebral a vymenil ten nejvetsi kondik a zase slapou (dalsi 2 roky). od ty doby hledam nejakou nahradu za tyhle repra, ale marne, doufam ze to ty tvoje jeste rozchodi - byla by jich skoda![]()
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■ Snow Leopard 10.6.6
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)