Chci se zeptat, pokud někdo používáte tuhle kombinaci, jakou nejnižší latenci dosáhnete pomocí originál WDM driverů, případně pomocí KXdriverů.
Chci se zeptat, pokud někdo používáte tuhle kombinaci, jakou nejnižší latenci dosáhnete pomocí originál WDM driverů, případně pomocí KXdriverů.
info ohledne latence u kX najdes na oficialni strance http://kxproject.com![]()
/// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///
Jo díkes, to samozřejmě vim, ale tam píšou 10ms může být očekávána, ale to taky může znamenat, že se třeba nedostanu pod 20ms. Hlavně teda by mě spíš zajímaly ty original ovladače, jestli to třeba někomu funguje aspoň na těch 10ms (což mi stačí), protože to už mi fungovalo se SB128, ale zase někde jsem čet že s Audigy se dostanou max. na 20ms a níž ani ťuk. No je to pakarna, budu to muset risknout, kdyby byly granty tak nastoupim třeba do M-Audio nebo Terratecu a je vystarano. Každopadně dik.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)