Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: itlevne je jedna velká KATASTROFA

Standardní itlevne je jedna velká KATASTROFA

Uvedu stručný sled mého nákupu:
    4.12. objednávka
    4.12. platba zboží
    13.12. kvůli prodlevě ověření stavu - prý je tento model zřejmě již nedodatelný (přitom na www zboží uvedeno jako cenový hit!), později telefonát, že dodávka bude během několika dnů
    17.12. na www zboží je uváděno skladem, ale komunikace ze strany firmy žádná
    20.12. je zboží na www uváděno opět na objednávku, na telefonický dotaz jsem obdržel odpověď, že skladem bude až 31.12. a víc mi nemají co sdělit
    3.1. zboží uváděno na www opět skladem
    4.1. - protože bylo ticho po pěšině, opět jsem se připomněl telefonicky - sdělují, že zboží bude naskladněno 9.1., moje argumenty, že je to asi nějaká blbost, když na www je zboží uvedeno skladem, je nezajímají.
    Další perličky pro celkové shrnutí - komunikace ze strany firmy je nulová, pokud nezatelefonujete. Na e-maily zásadně nereagují (to by vám totiž dalido ruky písemné důkazy...). Kromě jediného telefonu kontakt jen ICQ.
    Takže suma sumárum - NEDOPORUČUJI pro maximální nedůvěryhodnost.

Standardní Re: itlevne je jedna velká KATASTROFA

Když jsem řekl A, musím dodat i B, resp. C. Takže B - k nákupu u této firmy mě vedla příznivá cena a také již jedna zkušenost a to veskrze kladná (nákup skeneru). A konečně C - tedy jak to vše dopadlo. Veškeré peripetie skončily v polovině ledna, kdy jsem se konečně dokopal na někoho, s kým byla řeč. Výsledkem bylo vyřízení zakázky do druhého dne, ústní i písemná omluva s vysvětlením vzniku celého problému (zdvojení položky produktu u dodavatele a tím i neaktuální údaje na webu, nemocnost a záskoky, ...). Jakkoliv nemusím s některými argumenty souhlasit, za důležité považuji, že se našel někdo, kdo celou záležitost okamžitě uvedl na pravou míru a prakticky bez výhrady uznal i mé další připomínky. Takže snad to bude ku prospěchu věci a ke spokojenosti následujících zákazníků.

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

mno, beru ze byly vanoce atd, ale pokud objednas, a v tu dobu maj zbozi skladem, potvrdi ti ze mas zaplatit, tak preci nemuze dodavka trvat pres mesic bez udani padnych duvodu. Uz bych tam nic nekoupil. Priste by si nemusel dostat nic a jeste prijit o penize.
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Oni mají evidentně problém s ukazatelem stavu skladu. Kdysi jsem objednával věc, která momentálně nikde nebyla skladem, akorát u nich. Tak jsem to objednal, ověřil si zda je opravdu skladem (evidentně postup "máme to skladem na webu, tak to skladem je"), no a pak došlo info že věc skladem není blablabla....a to že jsou pak problémy s vrácením peněz je celkem běžná věc, to je leckde, bohužel.

Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    273

Citace Původně odeslal Mitas24 Zobrazit příspěvek
    Uvedu stručný sled mého nákupu:
    4.12. objednávka
    4.12. platba zboží
    OT: Zajímalo by mě, proč platíš za zboží předem. Respektive platíte, koukám že je vás podle příspěvků víc. Tatík mi už od plenek vštěpoval zásadu, předem NEPLATIT NIC.
    PS: pokud objednávám něco za suprprachy ze zahraničí, tak se to dá pochopit, nechápu předplatby u českých obchodů...
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

U czc nebo alzy predem platim naprosto bezne. Je to pohodlnejsi, levnejsi a hlavne nemusim sachovat s penezma pri prebirani baliku (dobirka ma dle murphyho zakonu tu vlastnost, ze dorazi vzdy v pracovni dobe v nejmene vhodny okamzik kdy neni totalne cas). Zatim jsem nemel problem.

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Jasne, je neco jineho u provereneho obchodu, kde nikdy nebyl zadny problem a neco jineho tento pripad. Uz bych jim nikdy penize predem nedal.
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Jak píšu, já jsem si u nich ověřoval mailem zda je to opravdu skladem. Navíc to byla malá čudla, takže mě to nějak netrápilo. Nicméně standardně platím převodem jenom u CZC a bohemky.
    A pro platbu převodem mám stejný důvody jako NeMeM9aA.

Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    273

Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
    U czc nebo alzy predem platim naprosto bezne. Je to pohodlnejsi, levnejsi a hlavne nemusim sachovat s penezma pri prebirani baliku.
    Pohodlnější - ANO, levnější - to teda nevím, poslat předem prachy, když si jich můžu užívat do doby než mi objednané zboží přijde - takže NE, šachovat s penězmi při přebírání balíků - ANO i NE (pane ministře ) - si vem že ti přijde balík poškozený a pak co? Když ho nemám zaplacený tak v klidu - nepřeberu ho, když zaplacený bude tak budeš šachovat s telefonem a e-mailem.
    Závěr: každý má to svý ale je fakt, že u prověřených shopů nebude problém s předplatbou.
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

Ano, kazdy zpusob ma svoje. Predem samozrejme platim jen u shopu, kterym verim a nebo pokud jde o malou castku. Od neproverenych shopu beru taky na dobirku.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Ani jedna tiskárna netiskne "ž"
    Založil ScanX v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 21.11.2006, 17:12
  2. Jedna otazka staci jedna odpoved
    Založil jakub08081988 v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 10.09.2004, 10:47

Pravidla přispívání