po dlouhe dobe zas resim jeden problem

objednal jsem zbozi z jedneho shopu (konkretne mironet), za tusim dve hodky dosla promofaktura, uhradil jsem cez net a poslal jsem info o zaplaceni + screenshot.

pak nic a za par dni mi doslo info, ze pry z duvodu nedovolani mi byla objednavka (podotykam zaplacena) zrusena (btw, finance v dobe zruseni jiz dva dni na ucte meli, byl to prevod csob-csob, informoval jsem se primo v bance)

nastvan jsem napsal tenhle mail

"Dobry den,

dnes pri kontrole objednavky jsem nasel nasledujici poznamku "Zákazník nezvedá telefon, z důvodu nedovolání zboží nabídnuto jiným zákazníkům, objednávka se ruší.". Rad bych upozornil na nasledujici fakty - 1, neregistruji zadny telefonat z Vasi strany 2, dne 24.11.2007 Vam byl poslan mail, na ktery neeviduji zadnou odpoved 3, faktura byla jiz uhrazena, kupni smlouva je platna.

Predpokladam, ze se z Vasi strany jedna o pouhy omyl a vse bude hned napraveno a dostojite si pozadovanym zavazkum - nemluvne o tom, ze jestli dane jednani myslite vazne, odporujete zakonu a rad pak budu dal resit situaci formalni cestou + coi.

S pozdravem
"

a doted zadna reakce. jak mam rozumne dal postupovat? moc se mi nelibi, ze jiz skoro mesic ma shop me finance, zbozi nikde a hraji mrtveho brouka. mlada taky objednaval zbozi, taky se s ni nebavili a az na nekolikraty pokus jiz zaslali back finance... premyslel jsem, ze zavolam na coi, ale zas to nechci zbytecne moc hrotit... resil nekdo neco podobne?