Zdravím . Dostal sem PC Intel Celeron 2,4Ghz Socket 478 , 512mb DDR ram integrovka Grafika , Zvukovka . Problém je v tom že je vysoká teplota - 65 až 80 stupnu . Vím že procesory Celeron topí jako kr.áva ,ale né až na takovou teplotu . V biosu mám nastaveno automatické vypnutí na 70 stupních ,ale škubne se to až kolem 80 . Mám na to program SpeedFan . Nyní mám teplotu 54 stupnu ,ale to nic nedělám jen sem píšu . Při hře Live For Speed se to zatopí a škubne . Nemůže to být tim že mám integrovku ? Přesně je to nějaká S3 32mb . Jeden čip je tam poměrně **horkej** odhaduji na 50 stupňu (radši sem si na ní dal pasiv abych měl nějakou jistotu že se neoddělá ) . Poradíte mi někdo jak snížit brutálně teplotu . ( Poznámka : Když sem tam měl ATi Radeon 9250 tak live for speed a nikde se to neškublo . V tu dobu sem nevěděl kolik je stupňu . Ale jelo to jak nic a ten PC jel 24 hodin denně a hrály se na tom hry jako Enemy Territory , NFS : Undreground 1/2 , Vice City , San Andreas apd. prostě jel jak nic . ) Snížil bych frekvenci ,ale už by to bylo moc pomalé . Díkec za rady .