Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: Logitech z560 vs Genius sw-5.1

Standardní Logitech z560 vs Genius sw-5.1

Rad by som si zobral rozbor tychto 2 zostav ...vsetci u nas hovoria ze chcu genius sw 5.1 ...mne sa ale zda ze by som mal skor investovat do logitech z560 ...co som pocul ma udajne lepsi zvuk... na 2 strane je to iba zostava 4.1 co moze byt problem ked mam dvd player a dvd's su kodovane do 5.1 ...tak teraz fakt neviem
    DRIFT-DRIVE-AND LISTEN TO EUROBEAT!

Miditower Frontier + 300W power supply, Abit KT133A Raid, Athlon 1GHz 266FSB(AXIA), 256Mb SDRAM Apacer CL2,Inno 3D GeForce 2 GTS 32MB SDRAM, 80GB Maxtor DiaMax 9, SB Live 5.1, DVD-ROM Teac DV516E

Standardní

Ako som tak pehladaval fora tak sa nikdo nezmienil o tom co ked pozivam dvd mechaniku v pc a mam logitech z-560 (4.1) ktory nema stredove repro... ako sa mi potom bude sirit zvuk ked pozeram film co ma 5.1 dd

Miditower Frontier + 300W power supply, Abit KT133A Raid, Athlon 1GHz 266FSB(AXIA), 256Mb SDRAM Apacer CL2,Inno 3D GeForce 2 GTS 32MB SDRAM, 80GB Maxtor DiaMax 9, SB Live 5.1, DVD-ROM Teac DV516E

Standardní

vysračkuj se na ty zkurvený Logitechy a kupuj radši Geniuse, když logitechy tak ty 5.1 ale ty sou fakt dost drahý!

Standardní

Citace Původně odeslal Magnoutek
    vysračkuj se na ty *** Logitechy a kupuj radši Geniuse, když logitechy tak ty 5.1 ale ty sou fakt dost drahý!

Ty logitechy daji geniusky "do kapsy" mj. maji thx certifikat...ale taky stoji kolem 7.5 tis..

Standardní

Ha! nad tym som rozmyslal tiez... logitechy stoja o dost viac ...nemaju navyse center ako genius ...no a stym certifikatom to je trochu podivne ...tie satelity alebo ako sa to da nazvat su totiz ak sa nemylim z plastu... a jednopasmove! ...mozno ten subwoofer je skvely ale to ostatne sa mi zda ze ma genius lepsie... rozhodne to ze je to drevotrieska a ze su predne repra 2 pasmove... ja mam doma inspire 5300 ...som zvedavi ako bude hrat genius...

p.s. ja by som dal u logitechu certifikat thx akurat na subwoofer

Standardní

Citace Původně odeslal Ryousuke
    Ha! nad tym som rozmyslal tiez... logitechy stoja o dost viac ...nemaju navyse center ako genius ...no a stym certifikatom to je trochu podivne ...tie satelity alebo ako sa to da nazvat su totiz ak sa nemylim z plastu... a jednopasmove! ...mozno ten subwoofer je skvely ale to ostatne sa mi zda ze ma genius lepsie... rozhodne to ze je to drevotrieska a ze su predne repra 2 pasmove... ja mam doma inspire 5300 ...som zvedavi ako bude hrat genius...

Mám doma taky inspire 5300 a nejsem moc spokojenej. Chyběj jim nižší středy a dialogy v centr. rep. jsou "ploché" - hlas nemá barvu, chybí mu aspoň trocha basů nebo těch nižších středů. Jsou v tomhle geniusky lepší?

Standardní ff

Citace Původně odeslal toorek
    Citace Původně odeslal Ryousuke

Mám doma taky inspire 5300 a nejsem moc spokojenej. Chyběj jim nižší středy a dialogy v centr. rep. jsou "ploché" - hlas nemá barvu, chybí mu aspoň trocha basů nebo těch nižších středů. Jsou v tomhle geniusky lepší?
    kamos ma geniusky, a dalsi kamos ma Creative inspire nevim kolik(asi za 3 tis.)....
    Genius: basak se mi jevi dost divne mam pocit ze jen huci...podle me pro poslech moc ne(osobni nazor)..
    Creative:zvuk se mi zda plochy,stredy nejsou...
    ale pripominam ze se pohybujeme v cene okolo 3-4 tisicu tzn.necekat zazraky

Standardní

.... dalsi vosobni nazor .... nejlepsi pomer cena/vykon sou geniusky .. bezne na nich posloucham mjuzik, filmage etc. a sou good, chce je to jen pekne rozhodit po pokoji, co se tyce subbasofky taky nemam vyhrady (nikdy neskodi ji dobre ukotvit) .. berme f potaz, ze hrajou dobre za dobry kacky

Standardní

OK. Udělám to tak, že ty Creativy si nechám u compu na hry a koupím k tomu Geniusky, který si nastálo rozhodím po pokoji na filmy. Díky za názor.

Standardní

OK. Udělám to tak, že ty Creativy si nechám u compu na hry a koupím k tomu Geniusky, který si nastálo rozhodím po pokoji na filmy. Díky za názor.
    .... no pokud to chces mit na kazdou akci jiny bedny, tak to tak udelej .. jinak te ubezpecuju, ze ti geniusky budou stacit na fsechno ....

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

Standardní

Ja ich mam (Genius) rozmiestnene v obyvacke a bez problemov...uplne stacia a hraju dost dobre (pocul som aj lepsie ale 2x drahsie). Obcas nazlostim suseda
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Standardní

Citace Původně odeslal : PRASoR :
    .... no pokud to chces mit na kazdou akci jiny bedny, tak to tak udelej .. jinak te ubezpecuju, ze ti geniusky budou stacit na fsechno ....
    No to si piš comp mám v rohu místnosti, kolem něho nechám ty creativy a budu tam pařit hry. A když si budu chtít pustit fiml na tv, přehodím jen šňůry u compu a na stálo rozestavěný geniusky spustí randál. Mě už nebaví to furt přestavovat po pokoji podle toho, jestli zrovna čumím na monitor nebo na televizi. Navíc do nich napojím i tv a cd, takže je využiju po všech stránkách.
    Mám ještě jeden dotaz Když si dám v létě na bečce na zahradě přes projektor nějaký film, geniusky rozestavím kolem a sejde se tam dejme tomu 20 lidí, dokáže to dostatečně a bez přebuzení ozvučit přibližně 5x15m v otevřeném prostoru?

GABO: A ty lepší a 2x dražší jsou který? Kolik stojí?

Standardní

Citace Původně odeslal : PRASoR :
    No to si piš comp mám v rohu místnosti, kolem něho nechám ty creativy a budu tam pařit hry. A když si budu chtít pustit fiml na tv, přehodím jen šňůry u compu a na stálo rozestavěný geniusky spustí randál. Mě už nebaví to furt přestavovat po pokoji podle toho, jestli zrovna čumím na monitor nebo na televizi. Navíc do nich napojím i tv a cd, takže je využiju po všech stránkách.
    Mám ještě jeden dotaz Když si dám v létě na bečce na zahradě přes projektor nějaký film, geniusky rozestavím kolem a sejde se tam dejme tomu 20 lidí, dokáže to dostatečně a bez přebuzení ozvučit přibližně 5x15m v otevřeném prostoru?

GABO: A ty lepší a 2x dražší jsou který? Kolik stojí?
    .... pokud to mas takhle vosefovany tak proc ne .... ten votvrenej prostor je ofsem otazka, ackoli hrajou geniusku dobre a je to dobrej rachost, tak tohle je neco jinyho .. myslim, ze budes jedez z prvnich, neli prvni, kdo to takhle votesti

Junior Member
    Vliv
    272

Standardní

Kup Genius SW 5.1 HT, sou fakt super, daleko lepší subwoffer (hraje překvapivě i nízký frekvence - trochu i 20Hz), satelity (dobrý výšky, čistý a dobrý frekvence - kolem 18kHz) a center, když ho použiješ tak je super - fakt good!!! testoval sem na TEST CD z časopisu Stereo a Video!!!! a u některých testů bylo dokonce POZOR!!!

a taky nemůžeš věřit všemu co píšou na VŠECH repro, myslím výkon!!!!, není to pravá hodnota, ale po výkonové stránce jsou nejlepší!!! a navíc vše z masivního dřeva (asi 2cm)

Subwoofer: 10,54kg
    Satelit: Front: 1.95Kg Rear: 0.81Kg
    Center: 2.98Kg
    Remote Controller: 0.043Kg
    Celková váha asi: 21.54Kg

TAK di do Geniusu!!!! FAKT nekecam!!!!!
    AMD Athlon XP 1800+@2000+, 256MB DDR CL.2 Hynix, Soltek SL-75DRV4 ViaKT266A, ATI Radeon 8500LE 260/520, Maxtor 40GB (7200rpm, UATA133), SB Live! 5.1, Genius SW 5.1HT, DVD Toshiba, FORTRON 300W

Member
    Vliv
    281

Standardní

jo kamos ma Geniuse a taky se hodej fakt na vsechno a jsou dreveny a urcite to hraje good
    MSI K7T 266Pro 2, AMD Duron 1300 128MB DDR, HDD Western Digital 800JB 80GB 7200rpm 8MB cache + Maxtor 20GB 5400rpm, CD-RW Liteon LTR-40125S 40x/12x/48x, monitor 17" ADI M700

HP nx6110 neboli noťas

Junior Member
    Vliv
    272

Standardní

Fak, to je pravda! Na hudbu úplně super!, hry totéž!, filmy tak to snad není třeba ani říkat.
    AMD Athlon XP 1800+@2000+, 256MB DDR CL.2 Hynix, Soltek SL-75DRV4 ViaKT266A, ATI Radeon 8500LE 260/520, Maxtor 40GB (7200rpm, UATA133), SB Live! 5.1, Genius SW 5.1HT, DVD Toshiba, FORTRON 300W

Junior Member
    Vliv
    272

Standardní

Ale nesmí se zapomenout na správný umístění SUBWOOFERu!!! To je těchto sestav nejdůležitejší, doporučuju zkusit roh místnosti a na zemi!!!, ale to je podle každýho jinak (byt, velikost pokoje atd.)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Akú zvukovku k Genius Deluxe SW - 5.1
    Založil Rampage v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 03.01.2005, 12:19
  2. Genius SW 5.1 Value - reproduktory
    Založil Peca-on-line v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 06.10.2004, 20:05
  3. Genius 5.1 HT x Logitech Z-5300
    Založil Fishxx v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 27.06.2004, 16:40
  4. Genius SW 5.1 HF vs Logitech Z-640
    Založil Phoenix v sekci fóra Zvuk
    Poslední příspěvek: 17.11.2003, 17:55
  5. Logitech Z640 nebo Genius SW 5.1 HT drevo???
    Založil berraneck v sekci fóra Zvuk
    Poslední příspěvek: 11.09.2003, 14:06

Pravidla přispívání