Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Jak přenášet TV přes sít?

Standardní Jak přenášet TV přes sít?

Hi

Nevím o tom nic a proto bych chtel pomoc uplně od začátku.

Mám UPC satelit od ktereho mi vede koax k digitálnímu dekoderu a od toho pak scartem do televize.
    Otazky zní?
    Je možné přes televizní kartu dostat UPC do PC a pak v něm přepínat kanály?
    (co k tomu potřebuji)
    Je možné pak pomocí programu na který jsi nevzpomenu přenášet tento signal po sití tak aby jsi jednotlivá pc na sití mohli dávat svuj vlastní kanal na který se chcou dívat? (co k tomu potřebuji)

Děkuji za info popřípadě navod od nuly jak na to .
    The truth is out there!

Standardní Re: Jak přenášet TV přes sít?

Nikdo nevi nebo se nechce
    The truth is out there!

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

http://www.videolan.org/vlc/streaming.html

Ale počítej s tím že jseš schopnej streamovat vždy jen jeden program, na každej další souběžnej program potřebuješ další tuner.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Ok takže to může být tatko že z digitalního satelitu dale povede scart do tv a pak s neho povede do tv tunneru koax a tim jak budu přepínat na satelitu tak se mi bude přepínat i v tunneru?a přes VLC to budu posílat do síte ale vždy jen jeden kanal a kdybych chtěl více kanalu tak musí být další tuner do kterého povede jaký koax?

Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
    http://www.videolan.org/vlc/streaming.html

Ale počítej s tím že jseš schopnej streamovat vždy jen jeden program, na každej další souběžnej program potřebuješ další tuner.
    The truth is out there!

Věk
    38
    Vliv
    312

Jo aha, tak jestli už z toho satelitu leze vždy jen jeden program, tak to nevyřešíš. Jinak by to snad popsaným způsobem fungovat mělo.

Mno tak jak to mam teda udelat pujdeto nejak ??mam UPC a nehci to mit jen na jedne PC a dlasi kdo lze propojit lze jen pre kroucenou dvoulinku čili pře sít tak jak na to?

Jo aha, tak jestli už z toho satelitu leze vždy jen jeden program, tak to nevyřešíš. Jinak by to snad popsaným způsobem fungovat mělo.
    The truth is out there!

Věk
    38
    Vliv
    312

Já nevím jaký ty tvoje zařízení maj vstupy a výstupy, prostě nějak přivedeš signál do toho tuneru, redukcí ze scartu(compozit nebo s-video) nebo anténním signálem. Na compu spustíš vlc a nastavíš mu aby bralo signál z tvkarty a streamovalo ho do sítě.

Mno to jsem chtěl slyšet!! ok tak že pujde vždy jen jeden signal který si přepnu na satelitu jinak to asi nepude

Já nevím jaký ty tvoje zařízení maj vstupy a výstupy, prostě nějak přivedeš signál do toho tuneru, redukcí ze scartu(compozit nebo s-video) nebo anténním signálem. Na compu spustíš vlc a nastavíš mu aby bralo signál z tvkarty a streamovalo ho do sítě.
    The truth is out there!

Citace Původně odeslal Dejv Zobrazit příspěvek
    Mno to jsem chtěl slyšet!! ok tak že pujde vždy jen jeden signal který si přepnu na satelitu jinak to asi nepude
    Jasně že ti pojede jenom ten kanál co je naladěný na tom satelitu!!!!To bys potřeboval další tuner, jak tu kdosi psal...normálně se to řeší tak, že máš jednu parabolu, 2 konvertory z kterých ti jdou 2 signály do 2 tunerů (popř. do jedné krabičky ve které jsou fyzicky 2 tunery) a tímto si můžeš posílat jeden signál do tv a druhý do pc, příp. druhé tv apod...takže jedním ovladačem ovládáš jeden tuner(tv) a druhým druhý tuner(pc, příp. další zobrazovací zařízení)...když mrkneš na www.parabola.cz tak je tam určitě nějaká rada jak na to...ovšem u UPC je to trošku odlišné od normoš FTA případně Czechlinku(tímto myslím co se týče hw)....
    P4 2.8G HT,MB ASUS P4P800,2GB DDR400 d.ch., Powercolor X1950Pro 512MB, Seagate 7200.7 120GB ATA+Seagate 250GB 7200.10 16MB NCQ SATA II, NEC 4250AD DVD/RW+ Teac 548D DVD/CD-RW...

Jenže to asi nepude protože ten dekoder digitalni od UPC ma v sobe kartu s čipek takže nepujde jinak než jen jeden signal ale podivam se in a porabolu.cz diky !

Citace Původně odeslal hard_core Zobrazit příspěvek
    Jasně že ti pojede jenom ten kanál co je naladěný na tom satelitu!!!!To bys potřeboval další tuner, jak tu kdosi psal...normálně se to řeší tak, že máš jednu parabolu, 2 konvertory z kterých ti jdou 2 signály do 2 tunerů (popř. do jedné krabičky ve které jsou fyzicky 2 tunery) a tímto si můžeš posílat jeden signál do tv a druhý do pc, příp. druhé tv apod...takže jedním ovladačem ovládáš jeden tuner(tv) a druhým druhý tuner(pc, příp. další zobrazovací zařízení)...když mrkneš na www.parabola.cz tak je tam určitě nějaká rada jak na to...ovšem u UPC je to trošku odlišné od normoš FTA případně Czechlinku(tímto myslím co se týče hw)....
    The truth is out there!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Sít přes 230V el. sít v prodeji
    Založil Dejv v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 25.04.2005, 15:09
  2. Optická síť - jak ji postavit
    Založil LuckyCZECH v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 16.04.2005, 23:02
  3. domácí Wifi síť přes AP router Linksys
    Založil Marcelus v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 23.03.2005, 15:54
  4. Leadtek G4Ti 4200/64MB na TV jak na to??
    Založil Aladar72 v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 30.01.2003, 01:53
  5. Jak rozjet obraz na TV na G400 DH?
    Založil Paja v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 13.01.2003, 11:30

Pravidla přispívání