Jo aha, tak jestli už z toho satelitu leze vždy jen jeden program, tak to nevyřešíš. Jinak by to snad popsaným způsobem fungovat mělo.
Jo aha, tak jestli už z toho satelitu leze vždy jen jeden program, tak to nevyřešíš. Jinak by to snad popsaným způsobem fungovat mělo.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Já nevím jaký ty tvoje zařízení maj vstupy a výstupy, prostě nějak přivedeš signál do toho tuneru, redukcí ze scartu(compozit nebo s-video) nebo anténním signálem. Na compu spustíš vlc a nastavíš mu aby bralo signál z tvkarty a streamovalo ho do sítě.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Jasně že ti pojede jenom ten kanál co je naladěný na tom satelitu!!!!To bys potřeboval další tuner, jak tu kdosi psal...normálně se to řeší tak, že máš jednu parabolu, 2 konvertory z kterých ti jdou 2 signály do 2 tunerů (popř. do jedné krabičky ve které jsou fyzicky 2 tunery) a tímto si můžeš posílat jeden signál do tv a druhý do pc, příp. druhé tv apod...takže jedním ovladačem ovládáš jeden tuner(tv) a druhým druhý tuner(pc, příp. další zobrazovací zařízení)...když mrkneš na www.parabola.cz tak je tam určitě nějaká rada jak na to...ovšem u UPC je to trošku odlišné od normoš FTA případně Czechlinku(tímto myslím co se týče hw)....
P4 2.8G HT,MB ASUS P4P800,2GB DDR400 d.ch., Powercolor X1950Pro 512MB, Seagate 7200.7 120GB ATA+Seagate 250GB 7200.10 16MB NCQ SATA II, NEC 4250AD DVD/RW+ Teac 548D DVD/CD-RW...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)