Cauko zajtra mam stuzkovu, tak by ma potesilo, keby som mohol vdychnut novy zivot do mojho fotaku Kodak Z7950 nenasiel som ziaden firmware, tak ak mi poradite budem velmi povdacny. Diky moc
Cauko zajtra mam stuzkovu, tak by ma potesilo, keby som mohol vdychnut novy zivot do mojho fotaku Kodak Z7950 nenasiel som ziaden firmware, tak ak mi poradite budem velmi povdacny. Diky moc
Pokud jsi ho nenasel pak asi neexistuje.
Spousta lidi si neuvedomuje ze fotak neni mobil. U fotaku se firmware vydava pouze pokud se vyskytuje nejaky vetsi problem nebo defekt. V 90% pripadu zadny dalsi firmware pro dany model nevznikne. Co by take clovek cekla od spotrebniho zbozi ze?
Ps: A i kdyby existoval - znas moudre heslo "nerejpej se v tom co funguje" ? Je v nem obsazeno mnoho pravdy![]()
Som dufal, ze by to mohlo mat lepsie doostrovanie mozno stabilizaciu a tak, ale ked vravis, ze to nebyva tak nic... Aj tak dik
Jenom na okraj - neznam zadny fotak kterymu by firmware dodal stabilizaci. Tim by konkurovali vyssim modelum. Neni cilem dat ti lepsi produkt - cilem je aby sis ten lepsi koupil.![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)