Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Panasonic Nv27

Post Panasonic Nv27

zacinam pracovat s kamerou ,co to som uz natocil a tu nastava problem ako dostat obsah z kamery do pc! ku kamere nemam ziaden ovladac cez usb mi to nejde- ma niekto skusenost s touto kamerou?cez aku kartu najlepsie dostat obsah kamery do pc a potom nasledne spracovat ? dik vsetkym za radu

Standardní Re: Panasonic Nv27

Pokud mas v PC firewire tak pres nej. Staci mit naistalovany nejaky soft jako Pinnacle studio nebo UnleadStudio ci neco podobneho a ono ti to pres firewire pozna....
    Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB 16MB SATA , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W

Zřejmě máš model Panasonic NV-GS27....myslím že umí streamovat data po USB (má totiž jak 4-pinový firewire tak USB 2.0), jinak by tam ten výstup byl zbytečně, slot na SD kartu 27 nemá. NV-GS37 umí video přes USB, to mám odzkoušeno. A rozdíl je tam tuším jen v ledce pro přisvícení scény,a dodávaném příslušenství. Data by měly jít ven tak i tak. Takže bych jen zkusil propojit s PC USB kabelem a poté již zpracovat nějakým programem. Poté co připojíš je jasné, že na Tebe nevyskočí žádné "mass storage device". Jestli by jsi chtěl, mohl bych Ti sehnat cd se soft. od 37čky. Fungovat to bude také...ale je to dost jednoduchý software, pokud šáhneš po Pinnaclu či Ulead získáš více možností. Ovšem za jakou cenu,že? Pokud to ovšem míníš stáhnout načerno tak je Ti to asi jedno...
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Ahoj.
    mam kameru panasonic nv-gs15. video sem z ni dostal v pohode pomoci prilozenyho softu pres firewire. Ale mam jeden dotaz. Pri predelani na DVD mi filmu zmizi vsechny ukazatele casu a datumu. Na zaberu v kamere je vse jak bych chtel. Nevite nekdo, jestli se da i na hotovy video nejak prenest i ten ukazatel datumu a casu? Pripadne je to jenom zalezitost softwaru? Zkousel sem jich i vic, ale nenasel sem to. Diky za radu.

PS: snad nevadi, ze se to dal taky do tohohle threadu.

Citace Původně odeslal baggger Zobrazit příspěvek
    Ahoj.
    Pri predelani na DVD mi filmu zmizi vsechny ukazatele casu a datumu. Na zaberu v kamere je vse jak bych chtel. Nevite nekdo, jestli se da i na hotovy video nejak prenest i ten ukazatel datumu a casu?
    To myslíš vážně? Ty si chceš natvrdo zničit záznam časem a datumem? To mi příjde dost divné. Jestli chceš mít pořádek, tak stačí přeci udělat titulek na začátek kdy to bylo točeno a je hotovo...a neprznit celý film.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

no jde o to, ze mam takto natocenych nekolik kazet s vyletama do prirody (nekolikadenni dovolena) a chtel bych tam mit ten cas. ten cas mi tam prave prijde zajimavej. proto bych to tam chtel. je to vubec mozny ho tam pridat? (kdyz si ho z kamery prehraju na VHS, tak tam ten cas uz je, ale pri predelani na DVD ne)

jde mi jen o to, jestli to nejakej software umoznuje, nebo to prevodem na DVD nelze.

diky
    Naposledy upravil baggger; 09.10.2006 v 21:50.

Já používám na úpravu videa program pinacle.Přes DV kabl tam datum a čas
    neprojde.Řeším to tak,že v pinnacle vytvořím průhledný titulek na kterén napíši datum nebo čas,možno i obojí taky můžu dopsat i jiné údaje..Ten titulek
    umístím na tu čast videa která odpovída videu natočené kamerou,dám nějaký efekt,který se projeví jen na tom titulku původní video zůstane nedotčené.
    Správný datum a čas pro danou scénu je nutno zjistit na kameře.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Panasonic LX1 vs. TZ1
    Založil no-X v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 02.10.2006, 21:42
  2. Panasonic DMC-TZ1S / DMC-TZ1K
    Založil no-X v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 06.08.2006, 13:54
  3. Jaký výborný digitál? Canon S1 vs. Panasonic DMC-FZ20, jiné?
    Založil Slimák v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 94
    Poslední příspěvek: 23.11.2004, 01:19
  4. Problém se čtením DVD v přístroji Panasonic DVD-RV32E
    Založil stefi v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 02.08.2004, 15:29
  5. Panasonic DVD-RAM HELP !!!
    Založil svaca v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 04.05.2004, 11:25

Pravidla přispívání